Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Combo Jax'a

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy od sytuacji

jeśli walczycie bark w bark to R E W i gdy ucieknie Q

jak np gankujesz to E W Q R aa

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

Ja bym polecał odpalić E czyli to ze kręci tą lampką, i poczekać chwile aż skill się użyje gdy będziemy doskakiwać do wroga czyli E - W - (czekamy na e chwilę) - i Q efekt ogłuszenie przeciwnika i 2x tons of damage, i gonić go w ten sam sposób nie używaj ulta jak jest jeden ziomek bo szkoda go.

Opublikowano

Dobra zagmatwaliście mi tym jeszcze bardziej -.- Można zamknąć... Przetestuje wszystko co napisaliście...

Opublikowano

Doskakujecie z Q,stunujecie z E,bijecie z W,auto attack i w tym czasie Q się odnowi,wiec jesli ktos bedzie próbował uciekac mozecie go dobić.

Opublikowano

Kurcze no nie ma żadnego combo na jaxa pizgasz wszystkie skille w typa tylko nie marnujesz dasha jak nie ma potrzeby (Walczysz z nim wręcz) Jeżeli bijesz się z nim łeb w łeb używasz "e". "w" używasz non-stop jak tylko cooldown zejdzie. Jak gonisz gościa to włączasz "e" skaczesz na gościa i detonujesz (Tak "E" helikopterek jaxa da się zdetonować manualnie po sekundzie bodajże).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...