Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungler 3150/4800

StyracoZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję dobrego junglera za 3150/4800 IP/PZ. Najbardziej interesują mnie

-Gankplank

-Pantheon

-Fiddlestick (1350)

-Xin zhao

-Maokai

-J4

Proszę o wypisanie + i - postaci i pomoc w wyborze.

Opublikowano

Według mnie najlepszy z nich to Jarvan IV

• szybko czyści junglę

• doskok

• przydatny ultimate w tf

• po osiągnięciu 6 Lv perfect ganks

• "skakanie przez ścianę"

• escape

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Z tych tutaj to odpada Pantheon i GP, raczej lepsi na topa i wolną jungle mają, chyba że for fun, a reszta:

Fiddle ma dość dobre ganki i bardzo szybką junglę, w dodatku nie traci praktycznie hp, po 6 nie ma z nim szans, Xin szybka jungla + heal co 3 atak, ganki świetne zawsze, Maokaiem nie grałem za bardzo, więc powiem tylko, że ma dobre ganki, Jarvan chyba z tych najlepszy, dmg z nikąd, wszystkie skille mocne, escape, ganki dobre przed 6, a po 6 to już masakra.

Opublikowano

J4 najlepszy. Szybka jungla, świetne ganki przed, jak i po 6lv, tankowaty, escape.

Xin to również dobry jungler. dobre ganki na 3 lvl, co 3 ataki heal, dodatkowy dmg, doskok, ale jego ulta w TF'ach trzeba użyć mądrze.

Fiddle - prawie w ogóle nie traci HP w jungli, fear na 3 sekundy, i do tego obszarowe ulti, lecz mniej tankowaty niż poprzednicy

Jungla fiddlem jest najłatwiejsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...