Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co kupić gta 4 ?

XxWTFxX

Na co kupić gta 4 ?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak w t.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli masz ciulowego kompa. Proponuje ci na PS3. Tym bardziej, że na PS3 jak i na Xboxie jest optymalizacja i GTA IV nie będzie się zacinać. A GTA IV na kompie nawet na dobrym sprzęcie będzie się zacinać.

Opublikowano

Jeśli masz ciulowego kompa. Proponuje ci na PS3. Tym bardziej, że na PS3 jak i na Xboxie jest optymalizacja i GTA IV nie będzie się zacinać. A GTA IV na kompie nawet na dobrym sprzęcie będzie się zacinać.

laptopa będę mieć zupełnie nowego, i widziałem na yt ze chodzi na 40+ fpsach. Więc dla mnie nie ma różnicy z fps'ami

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie sadze żeby mi sie zacinalo, zobaczcie sobie infestation survivor stories, na ultra bedzie mi chodzić prawdopodobnie 27-40fps, gdyż ma najgorsza optymalizacje ze wszystkich gier, prawdobodobnie bez wiekszych zaciec, a BF 3 chodzi na ultra 40-50

Link do filmu z tym laptopem co będę miał z gra gta 4

Cytat: "without fraps 40 to 55 FPS"

Czekam na wiecej odpowiedzi.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie sadze żeby mi sie zacinalo, zobaczcie sobie infestation survivor stories, na ultra bedzie mi chodzić prawdopodobnie 27-40fps, gdyż ma najgorsza optymalizacje ze wszystkich gier, prawdobodobnie bez wiekszych zaciec, a BF 3 chodzi na ultra 40-50

Link do filmu z tym laptopem co będę miał z gra gta 4

Cytat: "without fraps 40 to 55 FPS"

Czekam na wiecej odpowiedzi.

Ma najgorszą optymalizacje mówisz? Proponuję pograć w Saints Row 2, gra z 2009r, na minimalnych z fixami które poprawiają niby optymalizacje chodziła płynnie w 20fpsach. infestation survivor stories to przy tym mały pikuś.

GTA IV nie chodzi aż tak źle na Pctach. U siebie ustawienia grafy trzymałem na "zielonym" (średnie+ u mnie) i dopiero po kilku godzinach grania zaliczało widoczne spadki FPSów

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...