Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Horror

rado1280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do was sprawe. Szukam jakiegos fest strasznego horroru ale wazne, zeby caly film byl na yt, poniewaz ogladamy go w nocy na tiny a tam mozna tylko z yt :c

Za odp dam lajka xD

mychemv.png

Opublikowano

no ok, ale czy znacie jakieś fest straszne.

ps: czemu dostałem 2ostrzeżenia od 2 różnych adminów za jedną rzecz? fajnie sie tam macie

mychemv.png

Opublikowano

Zależy co rozumiesz przez słowo straszny, mi np. nie podchodzą horry w których jest mięsa więcej jak lodu. Wolę takie psychologiczne żeby się przestraszyć i ciary na plecach mieć a nie obrzydzać rozczłonkowywaniem ciała.. Jeśli podzielasz moje poglądy to wszystkie częsci Paranormal Activity i ostatnio widziałem Obecność to też w ten sam deseń

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

o jeszcze mi sie przypomnialo klatwa i krzyk, chyba dosc straszne nie wiem bo ja sie rzadko boje

Opublikowano

Popieram Silent Hill i Omen, od siebie dodaję Amityville, Paranormal Entity albo Activity ale tylko jedynkę. No i zdecydowanie Naznaczony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...