Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uniwersalny Pilot

fexray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś kupiłem uniwersalny pilot RM-101 lecz nie wiem jak go ustawic :( Pilot działa ponieważ go zaprogramowałem i działa, lecz nie działa tak jak powinien tzn.np. Na przycisk "6" jest przełączanie w dół ;(

O to screen z pilotem 6vgp.jpgWiem że jest to zły dział lecz nie znalazłem żadnego związanego z tym :)

Bardzo proszę o odp.

UnderdancePL_eune_0_0_logo.png

Opublikowano

A czy może to jakiś mod przenieść ?

Temat jest już w odpowiednim dziale. :) Możesz powiedzieć czy masz do niego oprogramowanie co do funkcji? :) Tzn żeby zaprogramować co ma robić dany przycisk. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

W tym linku masz instrukcję jak go zaprogramować do danego urządzenia

http://wiki.answers.com/Q/Rm-101_universal_remote_manual

Ale stąd ściągnij instrukcje a w niej masz chyba wszystkie kody.

http://www.remotecentral.com/cgi-bin/files/dl.cgi?file=others/chunghop/rm101-manual.zip&area=other

W tym drugim linku masz 3 instrukcje w pdfie i w pliku nr.2 masz wszystkie kody do urządzeń różnych producentów.

Opublikowano

zapewne jak go programowałeś to musiałeś przytrzymać jakiś przycisk + numer odpowiadający danemu modelowi telewizora np. dla sony będzie 1 dla samsung 2 itd. przeczytaj dokładnie instrukcje.

Opublikowano

pozostaje opcja wypróbowania innych modeli tv z listy , wprowadzasz po kolei i sprawdzasz, któraś zadziała

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...