Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Manessa.pl HACKED BY GUMIŚ AND EKIPA NAVI

Mefjux360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech schackuje ravie/balmore/imetina/virtuala/pandore i dopiero się szczyci gdy położy choć 1 z wymienionych.

Bo te serwery są tylko pod isa i dzieci same dają /sprzedają passy do navi etc gdy pokłócą się teamie a potem jest:

GUMIŚ HACKED hahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahah

Opublikowano

Niech schackuje ravie/balmore/imetina/virtuala/pandore i dopiero się szczyci gdy położy choć 1 z wymienionych.

Bo te serwery są tylko pod isa i dzieci same dają /sprzedają passy do navi etc gdy pokłócą się teamie a potem jest:

GUMIŚ HACKED hahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahah

HAHA GIMBUS ATAKUJE, NA RAVI SIĘ DZIEJĄ RZECZY O KTÓRYCH NIE MASZ POJĘCIA GÓWNIE.

LECI BATMAN PJONA

Opublikowano

HAHA GIMBUS ATAKUJE, NA RAVI SIĘ DZIEJĄ RZECZY O KTÓRYCH NIE MASZ POJĘCIA GÓWNIE.

LECI BATMAN PJONA

No jakoś nie widać żeby coś sie działo od dawnego czasu na ravi a o imetin nie wspominając.

Opublikowano

zamknij morde parówo zgniłą ravia to gówno i kurwa syf

No no ;d tylko że gra tam najwięcej luda a dla cb to gówno hahahha. Pozdro. Ich pliki są warte więcej niż twój dom. Oj przepraszam, pudełko po kartonie.

Opublikowano

No no ;d tylko że gra tam najwięcej luda a dla cb to gówno hahahha. Pozdro. Ich pliki są warte więcej niż twój dom. Oj przepraszam, pudełko po kartonie.

ts zapraszam jak jesteś taki wyszczekany misiu

Opublikowano

ts zapraszam jak jesteś taki wyszczekany misiu

Nie jestem wyszczekany tylko mówię prawdę. Obraziłem tu kogoś? Nie więc ty masz jakieś sapy nie ja ;)

Opublikowano

Nie jestem wyszczekany tylko mówię prawdę. Obraziłem tu kogoś? Nie więc ty masz jakieś sapy nie ja ;)

Wbij gimbie, pw masz adres i podaj nick :)

Opublikowano

Wbij gimbie, pw masz adres i podaj nick :)

Wypierdalaj internetowy napinaczu dzieci. Z pedofilami nie rozmawiam bo mam 12 lat jeszcze mnie wyjebiesz bez mydła bo masz 20+ i jesteś prawiczkiem poza yebaniem chłopców w tyłeczek.

Opublikowano

Wypierdalaj internetowy napinaczu dzieci. Z pedofilami nie rozmawiam bo mam 12 lat jeszcze mnie wyjebiesz bez mydła bo masz 20+ i jesteś prawiczkiem poza yebaniem chłopców w tyłeczek.

Nabijaj posty dzieciaku :)

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...