Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Magik

Marfi_The_Kox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczęście dostaje z epików, nie opłaca się ładować w to, moim zdaniem powinien lecieć full int, a wytrzymałość i szczęście będzie miał z itemków. Tak btw. mam 265 lvl, od początku nie ładowałem w szczęście mam prawie full eq epik, prócz rękawic i bucików i mam 42.63% ;)

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

LaL ty to jestes kox .... nie wiem czy wiesz ale samo ladowanie w inta a itemki w wytrzymke i lucky dawac tylko to jest kpina na low lvl bo low lvl nie ma 10 epickow !!!!!!!!

staty musisz trzymac na dobrym poziomie najlepiej robi sie maga itemki full INT [ oczywiscie jak znajdziesz cos z lucky lub z wytrzymaloscia to dobrze ] a staty rozdajesz

INT 100%

Wytrzymka 75-85% [ na low lvlach nie oplaca sie urzywac niesmiertelki ]

lucky 60-75% [ lecz musisz miec 25-30% na kryta ]

[ oczywiscie chodzi mi o podstawe czyli staty bez + z itemkow i miksow ]

miksy - int, lucky, wytrzymka

potem - int,wytrzymka, niesmiertelka [ lecz dopiero jak bez miksy lucky masz jakies 30% szczescia na kryta i wiekszy lvl ]

takim sposobem jestes anty magiem i na lochach tez radzisz sobie dosc dobrze [ na arenie atakujesz samych magow, oraz slabszych wojow zwiad po klaser ]

[pod lochy mozesz zostawic sobie jakis itemek z duza iloscia wytrzymki w plecaku ]

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...