Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie dać kod w html'u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu mówię, że jestem w tym nowy. Mam ten swój kod w html'u (dałem tam sobie tekst itp) i mam serwer www na mintshost.pl I darmową domenę w nazwa.pl. Gdzie mam ten mój kod wrzucić ? Jestem w directadmin i potem wydaje mi się że powinienem wejść w public_html i dalej nie mam pojęcia co zrobić. I jak zrobić, żeby po wejściu na moja domene nie wywalało mnie na stronę nazwa.pl gdzie jest informacja że ta domena jest zajęta, tylko na moją stronę. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

W panelu nazwa.pl przechodzisz do domeny -> konfiguruj -> zmień serwery nazw (czy tam serwery DNS) i ustawiasz te, które masz podane w panelu na minthost.pl

Później za pomocą dowolnego klienta ftp łączysz się ze swoją stroną i przesyłasz pliki do folderu public_html

Opublikowano

plik zapisujesz w głównym katalogu czyli public_html jako index.html

Wchodzisz w ustawienia serwera i dodajesz tam domenę przekierowując ją na katalog.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...