Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EXP bm-em

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chiałem dobić sobie bm-a do 65-70 lvl-a wbić ochronke na m7-8 i próbować expić sam, ale jak wygląda expienie bm-em w v2 lub w grocie do tej pory grałem tylko bodym, więc nie mam pojęcia jak to jest bm-em, wydaje mi się, ze ochornka powinna dawać dużo w v2, grocie, jak to wygląda ?

Opublikowano

Tak, ochronka daje dość dużo, jednak atak jest jak wiadomo mniejszy, niż podczas gry bodym. Musisz zainwestować w dobrą broń, aby sprawnie wybijać spota.

Opublikowano

Ochronka jest zajebista,szczerze bm lepszy do expa w v2 na pl jak body. Ja bm`em z eq na 65-75 w v2 na bigu full spot z ochronka m9.

Załatw sobie najlepiej dzika i na nim exp :) Ja odpalalem ochro buff i expiłem na dziku fms`em 35sr z ful kd 5b i szło elegancko :)

Opublikowano

Szczerze to najlepiej by było jak byś miał WP z 75 + i sie nim expił,ale bm'em w V2 nie jest tak ciężko, dużo ciężej będziesz miał w grocie, dobrą broń wykołuj i itemki z absorcją do PE jak bedziesz z ochronką expił

Opublikowano

• Zakupujesz w dodatku roski na :

-Defa

-Krytyka

-Szycie

-Wart. ataku

-Szyb. ataku

• Zakup miksturki zielone i fioletowe

• Dobry FMS z wysokim średnim + int

• Jeżeli masz sporo defa oraz HP to spokojnie dasz radę expić sam ,ew. zainwestować w czas na buffka.

Opublikowano

BMem cholernie ciężko się gra. Sam próbowałem nim kiedyś grać.

Niby eq miałem super i kładłem resztę postaci.

Ale dałem radę tylko do 40, później za ciężko jak dla mnie się expi.

Nawet z ochronkę nie jest to proste. Na BO spota biłem 2x dłużej (albo i lepiej) niż bodym.

Co do ochronki, ona daje baaardzo dużo.

Jest to spell stworzony wprost do expa.

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Ja tam nigdy nie lubiłem expić BM'em, w pvp wymiata - a exp to co innego, jednak jak kto woli, może akurat Tobie expienie BM'em wpadnie do gustu :D

Ochronka przydatna, daje dużo. Dokup sobie rosę na defa i szybkość ataku, dodatkowo bony na int to jakoś będzie. Nie obejdzie się bez dobrej broni. Do tego wszystkiego jeszcze buffek.

Opublikowano

Ci powiem że bm'em exp jest na prawde męczący jestem pewien że calego spota nie ogarniesz w v2 ale spróbuj :)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Ochronka, to jest z lepszych skili u bm do expa, ponieważ jak wiadomo nie dość że dodaje obronę, to do tego dany przeciwnik zadaje mniejsze obrażania. Ona przydaje się wszędzie w grocie, w lesie a nawet na nowych mapkach, więc spokojnie wbijaj na p.

xD 

Opublikowano

Zapalasz ochronke i ciśniesz z buta

dobrą rzeczą byłoby WH :)

wtedy expiłbyś 3x szybciej

Skille do expa to

Ochronka

Duszki

Ogniste jebnięcie

41196912334212939960.png

Opublikowano

Chiałem dobić sobie bm-a do 65-70 lvl-a wbić ochronke na m7-8 i próbować expić sam, ale jak wygląda expienie bm-em w v2 lub w grocie do tej pory grałem tylko bodym, więc nie mam pojęcia jak to jest bm-em, wydaje mi się, ze ochornka powinna dawać dużo w v2, grocie, jak to wygląda ?

Wydaje mi sie,ze ochronka przyda Ci sie bardziej w av1 niz w v2,poniewaz tam liczy sie deff,ktorego ochronka nie ma.Na twoim miejscu dobilbym ja do g,poniewaz ciezko jest z mana.Z dobrym eq nie odczujesz dyskomfortu w expie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...