Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Win 7 i Imetin.

suzumaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jest taki problem, że nie moge odpalić żadnego metka na Win7 32bit. Chodzi o to, że podczas włączania jest wszystko ok ;) (priv server imetin) włączam, loguję się, i gra się nie ładuje.. przez 2 min się nie ładuje.. naciskam LPM, robi się kółeczko przy kursorze, i okienko: program starter.exe nie odpowiada, co robić?? no dobra,,, ale gdy nacisnę poczekaj aż program zacznie odpowiadać, imetin włączy się po 3 min... zacznie się ładować już ma się włączyć świat... i nagle... wraca do logowania... i tak w kółko... :/ !!! Proszę o pomoc Szybko!

xSh4ndyx.png

Opublikowano

Na pewno masz system 32bit i pobierasz Clienta kompatybilnego?

Pobrałeś wszystkie potrzebne rzeczy stąd? :

http://www.imetin.pl/#p2

Gdy nic nie pomoże przeczyść komputer za pomocą Wise Skan Disk i Wise Skan Registry i od nowa pobierz i zainstaluj tego iMetina.

Ja najpierw pobrałbym to co waży 800Mb+.

Opublikowano

Kiedyś jak grałem na Imetin to też miałem takie problemy na siódemce, na XP wszystko śmigało.

Spróbuj uruchomić jako administrator ale wątpię, że to pomoże. Według mnie to jest wina Framework'a 4 - może go źle zainstalowałeś albo go wcale nie zainstalowałeś, coś musi być nie tak.

Opublikowano

z frameworkiem jest ok. :) to na pewno ;) Ale Hajda co znaczy kompatybilnego?? Nie czaje ;/ framework jest, launchera wgram gdy pobierze sie wersja nie spakowana. Sprawdzę to i dam edita.

xSh4ndyx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...