Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragunov Scope

michel2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

katarinasignaturebypeve.png

Win 100 Done

Win 200 Done

Win 500 Done

Win 1000 Done

Win 1500

Win 2000

Win 3000

Win 5000

Win 10000

Win 20000

Win 50000

Opublikowano

Z tego co widze z ss to nie przybliża tylko zmienia wyglad scopa. Myślałem ze coś przybliży chociaż troszke. No ale trudno jak ode mnie masz +

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

Jak w Temacie Tym razem mam do zaoferowania Scope z Dragunova do wszystkich Broni co Daje nam Celniejsze i dokladniejsze Strzaly

SS-1 http://www.fotosik.p...ec4a56391a.html

SS-2 http://www.fotosik.p...78cb014bae.html

Download : http://www.speedysha...UI_HUD_Info.rar

Scan : http://www.virustota...63d5-1262499380

fajnie wyglada ;P przyda sie zapewnie

hardcore.jpg

Opublikowano

nie sciema poniewaz jak zauwazyłem to zmienia sie damadge i recoil...a co do ego ze mozna za to bana dostac to gówno prawda bo nexon ci nie moze grzebac w kompie...mozna dostac bana tylko jak uzywasz broni które widza inni,sa dostepne tylko dla specjalisty a ty go nie masz...w takim przypadku jak ktos ci zrobi screena to masz bana...

Opublikowano

Dokladnie za to nie ma Bana to nie jest wykrywalne ze wzgledu tego ze po zrobieniu danego moda pliki sa spowrotem przerabiane na Nexon dzieki czemu wszystko jest tak jak ma byc

A modzik bardzo Fajny zapraszam do sciagania:)

katarinasignaturebypeve.png

Win 100 Done

Win 200 Done

Win 500 Done

Win 1000 Done

Win 1500

Win 2000

Win 3000

Win 5000

Win 10000

Win 20000

Win 50000

Opublikowano

Ale was poje.... te mody to zwykla sciema nic nie daja tylko tyle ze zmienia wyglad i mozna bana za to dostac

1. zależy od moda

2. bana nie można dostać bo game guard nie grzebie ci po plikach

3, nie "poje...." nas

hardcore.jpg

Opublikowano

heh..usunac?zanim dajesz moda zrób kopie zapasową,ewentualnie napisz jakiego pliku potrzebujesz(ten który zamieniłes)moze go wrzuce,jak nie znajdziesz nazwy to zawsze zostaje ci reinstal combata...

Opublikowano

heh..usunac?zanim dajesz moda zrób kopie zapasową,ewentualnie napisz jakiego pliku potrzebujesz(ten który zamieniłes)moze go wrzuce,jak nie znajdziesz nazwy to zawsze zostaje ci reinstal combata...

dzieki za pomoc ale jutro podobno ma byc aktualizacja wiec ten modzik niebedzie juz dzialal

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

DOBRY MODZIK POLECAM DAJE 5 B)

Opublikowano

tego sie nie instaluje...po prostu sciagasz,rozpakowujesz i wklejasz do folderu o nazwie game(folder z ca),najlepiej zrób kopie zapasową,w grze kupujesz bronie które zmodowałes lecz obraz ich mozesz zobaczyc tylko podczas meczu...(+)

Opublikowano

OK dzięki wielkie, mod super i działa :) Pomaga bardzo :P + dla Ciebie i założyciela tematu.

Opublikowano

Zaraz, moment.. poza tym heja :)

Prawicie, iz moge beztrosko biegac z waszymi modami bez obaw o utrate konta, na ktprym mam ponad 550k expa? Troche nie chce rydzykowac tyle czasu spedzonego w grze, ale skoro wasze modziory dzialaja to czemu nie zabierzecie sie za G36, ktorego sporo osbow (w tym ja) nie nawidzi z powodu super rozrzutu? Nie mowie o jakims "no recoil mod" ale takie cudo, ktore by mialo staty valkirii... Lub poprawic celnosc w M416, bo w tej grze jest zenujoco niska jak na cos pod czym pidpisal sie Hackler&Kosh.

Albo cos na zombiaki (dom na wrzosowiskach): pp-19 z 2x szybszym strzelaniem i 10x wiekszym magazynkiem :D. Czasami lubie sie wyrzyc ze znajomymi ale w tej grze nie ma uber broni a miotacz ognia mnie nudzi...

Do tej pory gralem uczciwie, ale moze kiedys skusze sie na Wasze mody :)

pozdro