Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Silnik margonem :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie od pewnego czasu ddosuje margonem robie przeciwko nim strajk i wysylam reflinki roznego rodzaju ;)

A wiec poszukuje teraz silnika aby postawic priva w ktorym zmienie questy i wgle prawie wszystko np questy przeciwko thinkerowi herosa zly patryk i tak dalej... reklamowac sie bd u nich na forum w grze doslownie wszedzie

Poszukuje tez sposora

takze zapraszam na pw mozemy tez sie dogadac i zrobic poprostu zwykly priv margonem :)

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Dla takich ludzi jak ty jeszcze zostałem na tym forum, zawsze tutaj było chamstwo i bany za nic ale jak widzę taki post jak twój to aż chce mi się żyć.

To więc tak po pierwsze, z tego co pamiętam w Regulaminie MPCFORUM było coś takiego ze nawet za chwalenie się ze coś ddosujesz jest ban permanentny.

Ale po przeanalizowaniu twojego postu, sądzę ze jesteś nieszkodliwy i swoją LODÓWKĄ krzywdy nikomu nie zrobisz.

Silnik margonem ma tylko elita, która potrafi ddosować więc ty też powinieneś mieć do niego dostęp!

tylko proszę nie zakładaj mi hasła na płyte główna chciałem tylko pomóc :)

Opublikowano

Trochę wieśniackie, dziecinne, denne itd. postępowanie, nie to żebym lubił Margo ;p

Z tego co pisali kilka wątków temu nie ma za bardzo silnika Margo w sieci.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

@up moze w sieci nie ma ale mala garsc ludzi ma nawet jesli nie to napewno ktos na kompie ma mapki margonem grafiki itp druga osoba system przedmiotow trzecia system chodzenia i tak dalej takze mozna by to zlozyc kiedys do kupy i zrobic silnik ale niestety nikomu sie nie chce

@2xup jak tu kurwa jest to zakazane to ja jebie w dupie mam nie czytam tu regulaminu bo tu niedlugo bedzie tak ze forum o cheatach bugach itp bd zakazane publikowanie cheatow i bugow takze dziekuje i mnie to szczerze powiedziawszy jebie ;3

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

mala garsc ludzi ma nawet jesli nie to napewno ktos na kompie ma mapki margonem grafiki itp druga osoba system przedmiotow trzecia system chodzenia i tak dalej

Dokładnie, są takie osoby. Możesz o nich poczytać na stronie margonem, w zakładce 'twórcy' ;)

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

@up moze w sieci nie ma ale mala garsc ludzi ma nawet jesli nie to napewno ktos na kompie ma mapki margonem grafiki itp druga osoba system przedmiotow trzecia system chodzenia i tak dalej takze mozna by to zlozyc kiedys do kupy i zrobic silnik ale niestety nikomu sie nie chce

@2xup jak tu kurwa jest to zakazane to ja jebie w dupie mam nie czytam tu regulaminu bo tu niedlugo bedzie tak ze forum o cheatach bugach itp bd zakazane publikowanie cheatow i bugow takze dziekuje i mnie to szczerze powiedziawszy jebie ;3

Głupi pomysł, sklejać kawałki kodu.. To już lepiej napisać własny i zrobić podróbę margo, uwierz mi wyjdzie mniej roboty, heh.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...