Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy Champ (Pliki) - Wkrótce

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi,

nie wiem czy był już temat ale w plikach lol'a odkryto:

DATA/Characters/TempMovableChar/animations/Aoshin_RunTest_Left.anm
DATA/Characters/TempMovableChar/animations/Aoshin_RunTest_Right.anm
DATA/Characters/TempMovableChar/TempArrow.skl
DATA/Characters/TempMovableChar/TempArrow.skn

Raczej, a może na pewno jest to nazwa nowego championa - Aoshin, pozostaje czekać i rozmyślać.

http://www.leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=139671

Lektura.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Na co WY liczycie ? o.O Riot wydaje co raz więcej postaci w których trzeba myśleć jak zagrać a nie jak masterem klikasz R -> E -> Q, wbijasz sie na pałe i penta z dupy

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Na co WY liczycie ? o.O Riot wydaje co raz więcej postaci w których trzeba myśleć jak zagrać a nie jak masterem klikasz R -> E -> Q, wbijasz sie na pałe i penta z dupy

Chyba w twoim diamondzie tak grają

Wnioskując po nazwie będzie to na 100% adc/support/mid/jungle albo toplane, będzie AP albo ad, albo hybryda albo tank. Czyli w cholerę dużo o nim wiemy. Btw to na pewno będzie mis

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jakoś mi się wydaje, że będzie to kolejna postać z rodzaju "Ta postać to cholerny ninja" - ikonka wyświetlana w grze jak np. u shena.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jestem ciekaw tego champa.

Ma być to chińczyk? Możliwe, że to będzie SoloTopper, bo dziwnie prezentowałby się Chińczyk na midzie, bądź bocie.

Możliwe, że będzie to coś w styl Azjatyckiego Lee Sina.

Opublikowano

Po obrazku wyżej łatwo stwierdzić że będzie to typowy adc, np. jak Vayna - na bota. Tylko miejmy nadzieje że jakiś porządny champ a nie jak Lucian :D

Opublikowano

heh, na Luciana czekaliśmy ponad 2 miechy (o ile dobrze pamiętam) i dupy nie urywa (z tego co mi się wydaje). Na tego poczekamy sobie pewnie tym razem do początku przyszłego roku :P

Opublikowano

Czytałem gdzieś że ma to być postać piaskowa;) Oraz możliwe, że to będzie kobieta.

Jeżeli chodzi o linie to myślę, że MID ap/ad ;)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Patrzcie! Oficjalne skille podali!

Glupoty gadacie. On będzie Irańczykiem. Junglerem. Męczennikiem.

Skille:

Pasyw Kiedy Aoshin wkracza na pola sprawiedliwości dżungla zamienia się w pustynie, nieznacznie spowalniając przeciwników

Q "wściekła koza" Aoshin dosiada swojej kozy i szarżuje na przeciwnika zadając obrażenia oraz oblewa go zatrutym "mlekiem" które zadaje obrażenia w czasie

W "latający dywan" Aoshin wysyła brudny dywan który oślepia przeciwnika oraz unieruchamia go

E "ukamienowanie" Aoshin przywołuje swoich irańskich braci którzy po 5 sekundach atakują cel kamieniami zadając obrażenia nieuchronne

R "dżihad runda druga" Aoshin wskakuje do samolotu, wykonuje atak samobójczy. Może wysadzić dowolna wieże na mapie. Po 3 minutach Allach wskrzesza Aoshina

R pasyw Aoshin przez 10 min zbiera części do samolotu, kiedy jest martwy pasyw jest nieaktywny.

potwierdzone info

xD

(tak, to jest wymyslone przez jakiegoś kolesia z forum)

btw.

"DATA/Particles/0test_sand.troybin"

coś z piaskem związane?

Opublikowano

Możliwe, że będzie to coś w styl Azjatyckiego Lee Sina.

Przecież Lee Sin jest Mnichem, z Azji O_o

Wyczuwam jakiegoś mida bez skillshotów.

Mam nadzieję że będzie to w końcu jakiś midder bez shilshotów żeby można było zrobić na niego jakiś porządny skrypt jak na Ryze.

Może moje marzenia się spełnią.

Wystarczy RIOT Decode i nawet champ ze skillshotami będzie miał dobry skrypt :D

Opublikowano

To zapewne będzie wcześniej zapowiadany "sand mage", czyli mag piasku. Jak się pogrzebie RAF managerem w pliakch, to można znaleźć nowe particle związane z piaskiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...