Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Warrior ARMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem by wykręcić dobry DPS czy to na BG czy dung'ach. Mam 50 poziom i grająć BG więcej robie specjalizacją Prot. Proszę o porady.

Opublikowano

Powiem Ci , że wyepiłem warriora od 1 do 30 w fury . No ok , jakoś tam zabijało się potworki . Potem kupiłem dual speca i zrobiłem sobie na próbę prota . Robi około 10 razy większy damage w potworki . Na bg też owni . Jeżeli będziesz miał problem z rotacją to napisz . Ogólnie w fury i w arms co chwile nie masz rage . W procie mi się tak nigdy nie trafiło .

1377430129-U769346.png
Opublikowano (edytowane)

Chodzenie na bg na tym lvlu armsem/fury jest głupim pomysłem. Arms na 90 robisz pvp gear, ogarnij skille (wszystkie, bo znam ludzi którzy nie używają 50% jego core skilli), Protection na 90 jest ch*jowy na BG, tak samo Fury, obie klasy są do PVE. A tym że nie robisz dmg na BG to się nie przejmuj, Osoby, które chodzą na low lvl w większości mają heirloomy no chyba że ty też z nimi biegasz ;/

Edytowane przez PainRikodu

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Dzięki. Jak gram Protection na BG to mam często czyste staty, gdy przeciwnik nie ma heal'era ściągam na Shield i Revenge.

@Lord Bertos Jak możesz to proszę o pomoc w tej rotacji.

Opublikowano

Shield Slam , Revenge , Devastate . To są Twoje 3 podstawowe skille . Do tego Schockveawe ( czy jakoś tak ) . No i nie zapomnij odpalać tarczy tej co można do 100% blocka stackować .

1377430129-U769346.png