Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Problem Z Przeglądarką

wtulcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż od 2 miesięcy mam problem z wywalaniem minie z przeglądarki internetowej {znaczy wylogowuje mnie automatycznie po jakimś czasie a to oznacza DC nie wiem jak to naprawić robiłem format różnymi typami xp nic nie pomogło 1 windows co miał stary explorer troszkę dłużej działał niewiem jaka przeglądarka niewywala bo jak to bedzie działać to jestem 100 % pewny że mnie nie będzie disconect proszę o szybką pomoc w sobotę mam Casttle Single

Błagam wręcz o pomoc hehe

{ Nałogowy gracz Paweł :] }

Opublikowano

W tym przypadku mylisz się. Wylogowanie ze strony nie oznacza rozłączenia w grze. Sam miałem wiele takich sytuacji, że grałem jakiś czas po czym musiałem wyłączyć grę na chwile i zalogować się ponownie bo zostałem już wylogowany. Wcześniej nie miałem DC w grze a zdarzało się to kilka razy ;)

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Czyli nie ma na to żadnej pomocy ?

może opera pomoże

mówisz że się mylę nie sądzę ponieważ zawsze jak mnie wylogowuje za 10/15 min mam dc raz udało mi się odświeżyć co zwiększyło mój czas gry

Można zamknąć temat przeglądarka opera pomogła w pełni zero dc zero lagów mając 6 mega net miałem lagi w grze używając Fire fox teras z operą 10.1 zero lagów w grze ani dc morza expić do woli :}

jednak miałem racje co do przeglądarek

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...