Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki komputer ?

consear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie za ile kupie komp stacjonarny z 3GHz 8GB ramu powyzej 400GB dysku chodzi mi o kompa aby dzialy gry jak Battlefield 4 , Call Of Duty Black OPS II , i te podobne ciezkie gry ile by mnie wysniol taki komp bez monitora ?

Opublikowano

Jak by chcieć to za 1000zł złoży się komputer który będzie miał "3GHz 8GB ramu powyzej 400GB dysku" ale w żadną grę na nim nie zagrasz.

Do bf4 na jakiś wyższych ustawieniach potrzeba komputer za 3000-3500zł. Na niskich już za 2000zł coś się złoży.

Opublikowano

Pójść by poszło nawet na PC za 1,5k z tym że na low-mid detalach. Do pogrania na Ultra to sprzęt za minimum 2,5k, najlepiej 3,5 i więcej do stabilnej gry na mapie 64 osobowej w trybie multi

Opublikowano

@2up

Czytaj do końca wyraźnie napisałem że tyle do ustawień ultra/wysokich. A do niskich starczy taki za 2000zł.

Opublikowano

Na pewno nie kupuj gotowców z allegro. Jak nie chcesz składać samemu to możesz dodać usługę montażu i dostaniesz złożony komputer. Możesz również dodać usługę instalacji systemu.

Najlepiej kupować ze stron techplanet lub morele. Ten zestaw co podał TrueFaith będzie najlepszy w tej cenie.

Opublikowano

Kupując zestaw komputerowy w Techplanet, w polu kod rabatowy wpisz: mpcforum, dostaniesz darmową wysyłkę do domu, oraz

techplanet.pl/produkty/uslugi/montaz-zestawu-komputerowego-pc,8129.html 

za 0 zł i podstawowe testy całego komputera !
Wpisz sobie jeszcze w komentarzu do zamówienia "Prembox 50GB" - dostaniesz za darmo 50GB transferu w serwisie do pobierania plików bez limitów.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@UP

Panu podziękujemy. Jest mnóstwo innych działów do nabijania postów.

Shit, nie zauważyłem odkopu. Sry.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...