Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Atlantyda

geyos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem:

Gram na Fkyt2 i chcialem sobie poexpic na atlantydzie. Robilem wszystko wdg. poradnika atlantyda na spolszczeniu i gdy juz logowalo mnie do gry(wybralem postac) zawsze spolszczenie mi sie wylaczalo.

Na chinskim laucherze i n amodzie kamera mobow nie widac. Duzo osob mi mowi, ze to wina nowego metka(na stronie jest spachowany metek).

Teraz sciagam clienta Fkyt2 i zobacze czy dziala czy nie.

Ps. Nie wiem dlaczego, ale gdy bylem na laucherze w m1 nie moglem dodawac "6 i 7 bonu"

CandyLongju:

Gyarto 116lvl+ - Cash char.

BuffaGyarta 98lvl+ - Buff char.

Dropczykijl 100lvl+ - Funny char - full pvp eq.

OFF - NIE POLECAM SERVA, ZBANOWANY ZA ROZWALENIE KRISSA (METALKIL) W PVP.

Opublikowano

Wejdź na spolszczeniu i modzie kamera. W niespatchowanym metinie.

18706.png21939.png10610.jpg32282.gif25994.jpg30264.png

1 post ■ | 50 ■ | 100 ■ | 150 ■ | 200 ■ | 250 ■ | 300 ■ | 350 ■ 400 ■ | 450 ■ | 500 ■ | 550 ■ |                          ETAP 1 UKOŃCZONY

600 p. □ | 650 □ | 700 □ | 750 □ | 800 □ | 850 □ | 900 □ | 950 □ 1000 □ | 1050 □ | 1100 □ | 1150 □ |

Opublikowano

Jeżeli na cliencie też nie będzie działać zrób to ---> Skopiuj wszystkie pliki z chińskiego clienta z folderu "PACK" i wklej te pliki do MEtin2pl folder "PACK".Zastąp je i uruchom grę.

Mam nadzieję że pomoże mi działa ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam to samo, i gracze których znam z fkyt2 też tak mają. Mobow nie widać ani na spolszczeniu ani na lancherze ani na cliencie chińskim i koreańskim. Wie ktoś o co chodzi???

Opublikowano

Tym sposobem cie nie wywali.

Też tak miałem jak nie skopiowałem jakiegoś pliku chyba z folderu : lib

http://www.mpcforum.pl/topic/105204-tutmoby-i-wszystkie-tp-w-atlantydzie/page__p__676072__fromsearch__1entry676072

Opublikowano

Wiecie jaki jest wasz problem ! Wchodzicie do atlantydy w m1 ;D a to musi być atlantyda na orkach

Chcesz wygrać gry na steam za free? Zarejestruj się

<<<TUTAJ>>> . Wszystko jest w 100% wiarygodne i legalne.

Pytania na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...