Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pojemność ps3

Stifmeister.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanko odnośnie pojemności konsoli.

Tej super slim widzę tyllko dwie wersje - 12gb i 500gb. Jedna bardzo mała a druga duża no i przede wszystkim różnica w cenie.

Bardziej mam pytanie odnośnie tej 12gb, dlaczego tak mało i rozumiem że to jest bardziej przystosowana żebym miał gry na płycie, ta? I ile gier mogę zmieścić na tym 12gb?

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

12gb nie opłaca się kupować, chyba że masz już jakiś większy dysk lub możesz kupić po okazyjnej cenie ;)

Nawet jeśli grasz w gry z płyt, to i tak coś Ci się jednak na dysku instaluje. 12gb nie starczy na dużo, niektóre gry muszą zainstalować nawet 4gb na dysku zanim będziesz mógł to jednak z tej płyty odpalić.

Opublikowano

A powiedz mi jeszcze jedno.

Ta konsola 12gb to ma dysk 12gb czy jakoś wbudowane i slot na dysk? Bo ja widzę dyski 500gb to sam jakieś ~200zł a z jakąś wkładką, która jest niezbędna ~250zł. I wtedy jak jest to dysk 12gb to mogę tą wkładkę przełożyć?

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Tak jak UP powiedział. Konsola ma 12gb pamięci flash i kieszeń na dysk. Dodatkowo jeśli chcesz założyć dysk, najlepiej by było dokupić "sanki", bo bez nich dysk będzie latał. Chociaż ja zrobiłem sobie z takiej "plastikowej pianki" (:D) ramkę i jest ok ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...