Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Rurek do 100zł. :)

DJ_LexxussPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up - kto ci powiedział ,że tyle waży ktoś ?

Ja ważę 56kg a mam 175cm wzrostu [ 3 gim teraz ] ... i jakoś rurek nie założę :)

Jak dla mnie to chłopcy [ bo mężczyznami nie da się ich nazwać ] robią to dla szpanu przed gimbazjalistkami :)

1.Są nie wygodne 2. Obcisłe 3. Trzeba mieć na prawdę małe jaja i członka ,żeby czuć się wygodnie.

A tak na serio do tematu -

Od tego są strony internetowe sklepów ,żeby tam zaglądnąć ... a nie będziesz się pytał forumowiczów w co się ubrać.

Nie zgodzę się z postem UP, ja mam ok 175 i też ważę 50kg i jak założę rurki to są wygodne. Po prostu trzeba znaleźć takie które będą wygodnie na tobie leżały i nie gniotły jaj bo to nie o to chodzi.

Opublikowano

@up - kto ci powiedział ,że tyle waży ktoś ?

Ja ważę 56kg a mam 175cm wzrostu [ 3 gim teraz ] ... i jakoś rurek nie założę :)

Jak dla mnie to chłopcy [ bo mężczyznami nie da się ich nazwać ] robią to dla szpanu przed gimbazjalistkami :)

1.Są nie wygodne 2. Obcisłe 3. Trzeba mieć na prawdę małe jaja i członka ,żeby czuć się wygodnie.

A tak na serio do tematu -

Od tego są strony internetowe sklepów ,żeby tam zaglądnąć ... a nie będziesz się pytał forumowiczów w co się ubrać.

SIę dziewczyn w rurkach naoglądałeś... gdybyś umiał ruszyć głową to byś się domyślił, że męskie rurki mają całkiem inny krój i mówiąc rurki nie mówimy o takich jak to noszą dziewczyny, całkowicie obcisłe. Jakoś na wielkość członka nie narzekam, a w rurkach mi wygodnie. Więc skończ z durnymi stereotypami zacofany człowieku :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

tępy idiota..

Polecam to: http://images04.olx.pl/ui/10/90/47/1371928140_519248347_3-rury-stalowe-rura-stalowa-do-fosy-na-przejazd-Krakow.jpg

Sądzę, że dobry rozmiar. Co do tematu to przejrzyj sklepy internetowe z ciuchami np. zalando, ewentualnie allegro. Chociaż polecam po sklepach się przejść by potem nie załować :)

kolejny tępak z IQ na -

@topic pumpy! http://stylio.pl/members/pictures/318/318502_l.jpg

Opublikowano

Rurki są dla pedałów, teraz proszę 5 pkt.

Napisał człowiek, który kawałek niżej, ma temat o tym, że płacze jak go ktoś uderzy w ramię :O.

blog_tc_4327117_7156151_tr_3cb3969b00011 Polecam takie.

Opublikowano

Rurki to raczej ciężko do 100zł, ale swoją drogą nie rozumiem ideału noszenia rurek ... Imho albo ktoś lubi się gnieść, albo ma tak małe jaja, że mu nie przeszkadza ew. jest kobietą i bardzo ładnie to wygląda.

B.

Jakiś problem masz? On szuka rurek, a nie takich ludzi, którym rurki nie wejdą i wyżywają się na innych...

Opublikowano

Choć tam od lat nie chodzę, wiem że w H&M znajdziesz do 100, za 99zł chyba, czy taniej. Na zalando zamawiam często buty i bluzy, tam też coś możesz znaleźć

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Przestaniecie wreszcie zakładać troll tematy o tych jajogniotach?

Beka

H&My ale rurki to i tak gówno, lepsze są normalne dżinsy :/

A to że jesteś taki patyczkowaty że 50 kg przy 175 cm (to mało) to nie jest coś do chwalenia się xDDD

shoob.png

Opublikowano

Kolejny temat peowokacyjny?

Człowiek nademną zaczął już hejterować, zaraz podemną zaczną to inni debile. To temat do nabijania postów.... Dużo ludzi to durnie, którzy uwielbiaja w takich tematach trollować, czy też hejtować.

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...