Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszustwo na eBay.pl Co dalej?

foxi1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pewien problem. Otóż dnia 21 sierpnia kupiłem na ebay.pl tel. zrobiłem przelew , sprzedawca wysłał tel dnia 22 sierpnia , problem polega na tym że jest już 30 sierpnia a paczki nadal nie ma , sprzedawca zapiera się że tel wysłał lecz gdy chcę aby wysłał mi potwierdzenie przesyłki ten wymyśla coraz to inne powody aby tego nie zrobić. Paczka idzie z miasta oddalonego o 300 km od mojego miejsca zamieszkania , 7 dni (nie licząc weekendu) to chyba zbyt długo jak na priorytetową paczkę. Co powinienem zrobić? Poczekać jeszcze czy może zgłosić sprawę do programu ochrony kupujących i bawić się w tą sprawę prawnie i odzyskać pieniądze lub zakupiony telefon? Jeśli ktoś miał podobny problem proszę o Pomoc.

Pozdrawiam Ant`3r'

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Napisz do niego, że jeśli nie wyśle Ci potwierdzenia, zgłosisz sprawę gdzie trzeba. Potem ewentualnie zgłoś, jeśli to nic nie da.

Opublikowano

Poczekaj 24 godziny aż da ci tą odpowiedż... A jeśli tak sie nie stanie, nie wiem jak to jest na ebayu zrób screen zakupu i idż do odpowiednich słózb

Policja interesuje sie sprawami +200 zł

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...