Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] boyek | WarRock Ownage | Marien | HD.

Tzyczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chłopak umie ogarniać :D Na PSP też całkiem całkiem, ale rzadko go widywałem ;c

I widzę niska jakość w ustawieniach :D JA tam preferuję najwyższą, bo jest spory zasięg widzenia oraz cienie postaci ^^

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ohoho , video mistrzowskie , a Cb to ja dobrze znam [iLike] jakieś rok na tym PsP się tobie przyglądałem i wraz uczyłem się od Cb gry bo ja oczywiscie wtedy byłem amatorem a teraz lepiej mi idzie , tak jak kiedyś mówiłeś 6 rok już w to grasz a wciąż jesteś jeszcze nie tak doskonały człowiek uczy się całe życie. I jeszcze zapomniałem dodać że ty mi pomagałeś jak czegoś nie wiedział lub w innych sytuacjach , mówię wam to jest najmilszy koleś w którego poznałem przez tą całą moją gre , gdyby nie Ty to nie zaczął bym grać w to. Dzięki Za Wszystko. Pozdrawiam Cie , i dobrze że znów wróciłeś.

Opublikowano

Hehe , ogarnia ogarnia jak po 6 latach gry....

Aaa z tym 1vs1 to jak będzie to się jego spytam i dam Ci znać. :)

Opublikowano

Kojarzę go doskonale z WRPSP, czasami sobie pogadaliśmy - myślę,że on też mnie będzie pamiętał :P

Nie podoba mi się za bardzo GP pod względem efektów, czarno biało, ten badziewny napis "boyek", nie pasuje ;)

Niekiedy wkurzające przejścia z akcji do akcji, takie białe "boom"!

Skill jest :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie można usuwać tematów, ale można zamknąć, więc to zrobię :v

// Ja wyrzucę. Wilczek

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...