Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co to wgl teraz jest? :C

ZapominamMaili

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogólnie zakładałem z początku że kupie War Z (to jest co prawda infestation ale preferuje to dawne war z) to gdzie nie postawie nogi będą super bronie, zbroje, leki i wogole... naoglądałem się filmów na yt, długo się zastanawialem czy kupic czy nie, rzekomo najmniejszy metascore na steam, duzo cheaterow, hackowane konta i takich tam się nasłyszałem..........jak zaczalem grac (jakis miesiac temu) jeszcze bylo znosnie... natomiast z kazdym patchem bylo coraz gorzej :O teraz respisz sie przy clear view, porobili cos wczoraj i przedwczoraj z serverami i ogólnie dodali kilka nowych rzeczy nwm np trial servere, ogólnie wchodzisz i respisz sie przy clear view, na serverze 10+ osób, w clear view MINIMUM 1 osoba i znalezienie broni palnej to jak wygrać z rakiem tam (slyszalem ze usuneli kilka zombie z clear view, super, usuneli tez spawny broni ;/).... przynajmniej ja mam takie odczucia... ile razy padłem, a tak to wchodze, robie rajd przez clear view i jak znajde coś sredniego do walki wrecz to sie ciesze xD a jakie sa wasze odczucia? ja odzyskałem wiare, dałem buta do frosty pines i polecam, zawsze karabin + pistolet znajduje w policji, potem jakas kamizelka, helm, srednich plecaków od zawalenia, mam tez dodatki do broni... mało zombie i dobrze rozmieszczone budynki nawet.... polecacie jeszcze gdzies lazic teraz? jakies nowosci? ja zauwazylem medkity, bandaże DX, dodatki do broni czesciej, custom guerille i ogólnie DOBRZE że wreszcie pomysleli o tych którzy nie kupuja GC i większosc rzeczy w marketplace jest za dolary, wg mnie z kazdym patchem teraz bedzie coraz gorzej a jak wyjdzie DayZ standalone to War Z umrze chyba... w kazdym razie jak cos spieprza znowu to mam zwrot hajsu bo wersja steam xD zapraszam do dyskusji

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Kase potrzebują na lepszy sprzęt i jak wyjdzie DayZ standalone to na reklame pewnie. Tera trial dodali i dobrze. Hmmm clearviewto duże miasto = dużo ludzi = mało broni. Tyle do powiedzenia mam. Nigdy do clearview nie chodziłem i nie będę no chyba że na PVP. Ja też wolę WarZ niż infestation :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Rekrut
Opublikowano

Clearview nie jest do dropu tylko pvp do dropu polecam camp splinter oglądasz filmik na yt jak tam dropić i nawet nie musisz zoombie zabijać a masz fajne itemki (z tym zoombie przesadziłem ze nie zabijasz:P)

Opublikowano

Ta gra się już szmaci, większość ludzi z komputerem nie drewnianym ale też nie takim najnowszym powiedzmy "50/50" ma problemy z tą zjebaną grą.... Tylko w tej śmiesznej grze ktoś ma crashe. BF3 BF2 BC.... Tutaj chuj ! 0 crashy ale w tej grze masz go kurwa jak tylko sie bijesz z przynajmniej +10 zombie.....

Filmiku do camp splinter nie potrzeba, mała lokacja dobry loot. Na każdej wieży masz box'a. Pomiędzy tymi siatkami a wejściem od strony Oak muntain rest stop masz wyrwe w ścianie i tam po lewo masz boxa. Potem na przodzie masz ławeczki i tam masz m16, a w namiotach jak przyfarcisz to evo 3 znajdziesz.

Ta gra jest tak chujowo zoptymalizowana że kurwa minecraft działa lepiej.... Na optymalizacje poczekamy ze 2 lata bo taki mają zapał do pracy.

@up

Most campos najlepiej lootować na serwerach +60 ludzi zawsze kogoś na nim zabijesz nie raz zabiłem snajpera z kolegą ale potem masz problem by uciec z tego campos.

Clearview ? Niepolecam tego miasto do lootu, do pvp jest tylko i wyłacznie, polecam zdobyć m4/m16 (zwykłe m4 nie Semi dlatego że zwykłe m4 posiada funkcje "Auto") wbij na serwer z +40 ludzi lognie cie koło mechanika wbijasz na niego i zabijasz ludzi, polecam tryb debila. TZN kupić z 3 granaty i je wpierdolić na mechanika.

Jak wyjdzie DayZ Standalone to w warz będzie pustka.

Opublikowano

Sami schodzicie na psy, mają wprowadzić nowy silnik i nową mapke. A do lootowania polecam camp lub boulder.

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Kieep,

Are fucking kidding me?

NOWY SILNIK?!

Jesteś łatwowierny, albo masz tajemniczą moc która sprawi, że WarZ dostanie nowy silnik. Nowa mapa wychodzi ile już? Rok? V2 ile już wychodzi? 2 miechy? Silnik zrobią za dobre parę lat, jeśli wgl ta gra wytrzyma parę lat.

Oficjalnie gra jest PEŁNIAKIEM, ale nie stety nadal jest to alpha. Ludzie po prostu wykorzystywali fakt, że to alpha i kazali wzracać sobie kasę...

Co do lootowania to polecam północ, oprócz Clearvium.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

ok ja zapłaciłem za gre, nie mam zamiaru za gold coinsy bulić ;/// to też przesada.... w DayZ standalone na bank nie bedzie gówien za realny hajs...

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Nie mów chop! zanim nie utoniesz :)

Wprowadzą na pewno, ale sądze, że będzie to bardziej... Opcjonalne, niż wymuszone.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...