Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Kilka Propozycji

caltoro

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Publikowanie przez jedn? osob? (Lidera)

• Tak
      3
    • Nie
      1
  2. 2. Wybranie jednej osoby na korektora.

• Tak
      4
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No hej!

Chciałbym, żeby każdy z redaktorów zaznaczył swój wybór w ankiecie oraz napisał tutaj dlaczego tak, a nie, inaczej!!
Co do pierwszego pytania, to nawet, jeżeli będzie nie to i tak stwierdziłem, że każdy news musi zostać zaakceptowany przez lidera.

Pozdrawiam

Caltoro

1373369406-U138092.png

Opublikowano

1. Myślę, że lepiej będzie, gdy redaktorzy będą publikować newsy, w końcu przecież po to zostali powołani.

2. To bardzo dobry pomysł, jestem na tak. :D

Gold Member

1375966576-U902927.png

fs.png

Opublikowano

• Myślę, że lepiej by było gdyby to publikował lider. Dlaczego? Dlatego ponieważ nie każdy potrafi odziać swój artykuł w poprawną polszczyznę. Myślę, że redaktorzy mogliby pisać artykuły, korektor by je sprawdzał, a lider publikował. Nie było by jakiś nieporozumień.

Co do korektora już proponowałem to wcześniej i podtrzymuję swoje zdanie oraz w razie zgody lidera zgłaszam się na tę posadę. :)

Opublikowano

Uważam, że propozycja Ehelon'a będzie najlepszym rozwiązaniem.

Lepiej, żeby publikacja owego newsa trwała dłużej, ale w zamian będzie treściwa, dobrze napisana i oprawiona. - Taka, która każdy fan będzie chciał czytać.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Jeżeli przejdzie pierwsza ankieta, nie martwcie się - będziecie wyróżnieni.

Będziecie mieli swoje miejsce w "Valley of Heroes" przed stormwind - "pomnik"

The_Valley_of_Heroes.jpg

Przy każdym newsie byłoby napisane kto za co odpowiadał.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Chciałbym poznać opinię każdego dotyczącą adnotacji kto był tłumaczem, korektorem itp.

Właśnie piszę zlecenie dla MGT z jakąś ładną grafiką (ze statuą z Valley of Hero może), w której będzie kto czym się zajmował. Pasuje Wam??

Gdy dostanę wstępne propozycje zademonstruje Wam je tutaj.

I nie bójcie się tutaj pisać, nawet o głupotach (zakładajcie tematy [ wredaktor room]- to integruje i wtedy polepsza warunki pracy). Tutaj nie nabija postów, także spam może być - tutaj macie bodyguarda

1373369406-U138092.png

Opublikowano

ja bardzo chętnie tłumacza i redaktora mogę się podjąć ;> aktualnie nie jestem aktywny w dziale, gdyż próbuje napisać applet w javie na stronke - dungeon journal po polsku i jestem w połowie roboty :P

Póki co Projekt. Newsy jest w trakcie przebudowy, także nie śpiesz się.

Tak btw. dawno Cie na gg nie widziałem.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

kreska na środku to linia pomocnicza...

W tym wypadku w ustawieniu na środku ornamentu pomogła.

MPC Graphic Team w KZ masz temat nawet

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Majkel, wredzia zgubiła słownik ;P i tak będę miał psd. Ale już napisałem czy czegoś innego nie mogłaby zrobić, bo mgt nie robi ,bo szkola

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Dobra. Chyba się nie doczekam tego bannera. Więc póki co robimy po staremu tylko, że jest do Waszej dyspozycji jako korektor. Także czekam na Wasze newsy ;]

Pozdrawiam

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...