Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] fizz?

WalecznyKOX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łatwo go kontrować

Jeżeli tak twierdzisz to znaczy, że albo widziałeś jak ktoś nim słabo grał, albo sam nim grałeś -.-

Fizz jest potężnym pickiem, na dobrą sprawę W, Q, E i bye bye ADC...

Ja często widzę Fizza, bo sam nim gram ;)

Serio, prawdziwy pogrom w grze.

Tutaj jeszcze podam plusiki Fizza

Fizz

• true DMG

• doskok/odskok

• farma

• harras

• slow

• aoe spells

• escape

• potężny burst

• dobry przez wszystkie fazy gry

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Łatwo go kontrować

Łatwo go skontrować ?XDD

Ale czym ? Swain, Ryze( tu się kłócą) i kim jeszcze ?

Postać dobra, może po prostu lubią inny styl gry, dużo też zależy od trafienia z ult.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Po, polsku: pyta się dlaczego nikt nie gra w challengerze(pretendancie - najwyższa liga w lolu). Niestety nie gram tam, ale pewnie banowany/inne mainy/zly do określonego składu

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Gram teraz fizzem non stop rankedy i mam 18 W 4 L ( z tych 4 L w 2 miałem afk w teamie ) i już prawie golda nim wbiłem, więc się nieco wypowiem co do kontrowania jego, prawda jest taka, że przynajmniej na silverze/goldzie fizzem żaden ryze mnie jeszcze nie pokonał, a swain tym bardziej... Nic praktycznie mnie nie skontrowało oprócz jednej postaci ;) Morgany, naprawdę gdy w przeciwnym teamie jest morga, to fizz staje się useless, bo gdy ona jebnie tarcze to z comba adc nawet połowy hp nie traci ;) a w dodatku, ta tarcza zatrzymuje efekty skillów, np trutka, oraz slow i podrzut z ulta ;(

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeżeli tak twierdzisz to znaczy, że albo widziałeś jak ktoś nim słabo grał, albo sam nim grałeś -.-

Fizz jest potężnym pickiem, na dobrą sprawę W, Q, E i bye bye ADC...

Ja często widzę Fizza, bo sam nim gram ;)

Serio, prawdziwy pogrom w grze.

Tutaj jeszcze podam plusiki Fizza

Fizz

• true DMG

• doskok/odskok

• farma

• harras

• slow

• aoe spells

• escape

• potężny burst

• dobry przez wszystkie fazy gry

Fizz true dmg? Pierwsze słyszę ...

Opublikowano

Osobiście mój main.

Opanowany do perfekcji ( ^^ ) niszczy wszystko i wszystkich.

na 3lvlu combo Q W AA AA E Ignite zabija wszystkich.

Nie da się go skontrować, gdyż ryze ''kontra'' skilluje cię z Qa ty do niego QWE i pa pa

Swain podobno kontra, a kiedy wejdzie na ulta również combo z tym ze teraz RQWEignite

Mobilny, oraz untargetable. W miarę niskie CD, no i po złożeniu lich blane i rabadona jesteśmy killer jak raz dwa trzy ;>

Na Challangu pewnie nikt nim nie gra, bo tam jest taki poziom gry, że robiac AP Vayne na supporta wygrywa się gry.

Tak poprostu jest to jest challenger, tam masz taktyki voo doo i tyle ;x

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Osobiście mój main.

Opanowany do perfekcji ( ^^ ) niszczy wszystko i wszystkich.

na 3lvlu combo Q W AA AA E Ignite zabija wszystkich.

Nie da się go skontrować, gdyż ryze ''kontra'' skilluje cię z Qa ty do niego QWE i pa pa

Swain podobno kontra, a kiedy wejdzie na ulta również combo z tym ze teraz RQWEignite

Mobilny, oraz untargetable. W miarę niskie CD, no i po złożeniu lich blane i rabadona jesteśmy killer jak raz dwa trzy ;>

Na Challangu pewnie nikt nim nie gra, bo tam jest taki poziom gry, że robiac AP Vayne na supporta wygrywa się gry.

Tak poprostu jest to jest challenger, tam masz taktyki voo doo i tyle ;x

Ignite na koncu vs swain?? powodzenia... Jak z nim grasz to ignite na start odjebac trzeba zeby sie nie leczyl -.-

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Fizz jest strasznym OP , może w challangerze nie chcą nim grać z powodu tego że wybierają postacie , które grają na korzyść teamu , a fizz to bardziej solo postać do zbierania fragów .

Opublikowano

tak? Nikt nim nie gra?

gi7wz8.jpg
i weź to porównaj do takiego np. branda
dnzfog.jpg
więc nie rozumiem dlaczego mówisz, że nim tam nie grają, mała ilość osób jest w challangerze a championów jest masa.

Witam otoz zauwazylem ze nikt nie gra fizzem na solo chanellgerze .. dlaczego ;o az taki slaby jest ;d?

A co ? Jesteś w challangerze że wiesz, że nim nikt nie gra? Takie bezpodstawne pierdolenie kotka za pomocą młotka.

Fizz jest bardzo silnym championem, jego burst kładzie prawie każdego do tego to E jest naprawdę złe i op ;[ Unikanie masy ultów 1 klinknięciem jest fajne :]

W jako redukcja heala.. on nie jest słaby, on jest op

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...