Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Sims 3 - Jak szybko zarobić dużo kasy.

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

W tym poradniku pokaże wam jak szybko zarobić dużo pieniędzy w The Sims 3, Miłego Czytania!

a)Jak to zrobić.

1.Tworzymy simów, dobrze by było gdyby jeden miał cechę a.k.a. "socjalną", lecz nie jest to konieczne. [Ważne]Nie możemy zrobić rodziny tj. partnerów.

2.Tworzymy kolejne simy, np. randomowe tak by było ich 8, będziemy mieć wtedy najwięcej pieniędzy na start.

3.Wybieramy pustą parcelę i tworzymy dwa domki - Jeden dla naszych pożądanych simów, drugi dla reszty.

4.Nasz domek dowolnie meblujemy, zaś w tamtym usuwamy drzwi i czekamy ,aż tamci simowie "pójdą na cmentarz".

5.Teraz flirtujemy do naszego sąsiada, tak aby ten zgodził się nas przygarnąć.

6.Gdy już się zgodzi, robimy to co w pod punkcie "4", czyli "organizujemy wycieczkę na cmentarz sąsiadowi".

7.Koniec, możemy tak robić w kółko, a wtedy będziemy mieć dużo pieniędzy..

Mam nadzieję ,że poradnik się spodobał :)

Proszę nie kopiować na inne strony bez mojej zgodny.

Autor: QuarK

Opublikowano

Czyli podsumowując "Wprowadź się do kogoś i go zabij", jeśli dobrze zrozumiałem ?

Już lepiej dla mnie sobie kodem hajs dodać, niż takie rzeczy robić. xD

Budowniczy
Opublikowano

Tak jak @UP napisał też, tak mam rację ;)

Ale TuT, bez hacków i niczego, jest ok, 0% zbędne pobierania hacków/cheatów do simsów ;)

Pozdrawiam ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

I jaki to ma sens? Wybijesz całe miasto.

Jak już zarabiać, to najlepiej rozwijać umiejętności na full a potem sprzedawać dyplomy po 8k sztuka. Albo zrobić sobie sima z cechą 'komputerowiec' i hackować po nocach, w jedną nockę po 3k można wyciągnąć.

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...