Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Komandos dual lr

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, skorzystałem z dzisiejszej promocji i kupiłem Kradzioną Super Ręczną Armatę Harry'ego przy tym miałem już faworyt gerharta, więc postanowiłem pograć stylem dual lr pistol i powiem szczerze, że byłem zaskoczony ilością zdobywanych punktów na rundę, lecz staty troszke szwankowały. Więc mam do was prośbę, czy możecie mi wytłumaczyć co konkretnie mam robić grając stylem dual lr pistol na komandosie aby statystyki były dobre? Może zamienić jeden z nich na sr. Nagrodzę lajkiem.

Opublikowano

ja gram uber faworyt Gerharta + Nienawisc Hectora (pirate pistol PP) i zdobywam 1,5k-3,5k średnio z 2,5k mam moje abilitki

Niewidzialnosc 5/5

Eliksir 2/5

Troop Traap czy jakoś tak xD 1/5

Ja gram tak

Ide,ide robie plecy wale z PP 1 strzal (celuje w banie) walne przykład 50-51 i zmieniam kółkiem myszki na Gerharta i boom,boom napierdaling lvl max ubijam mu reszte HP a jak jest wiecej ludzi np 3 1 Gunner, 2 Komandosow, szansa ze ich pokonam jest mala, ale ale robie tak wyciagam MGL140 wykurwiam w nich 7 naboi i eliksir w ruch wale z PP to juz zdejme 1 i Gunerowi zostanie z 50hp a komandosowi 2 zostanie dajmy na to 40hp no to TT zostawiam przy scianie jakiejs, wybijam sie z Gerharta w gore, wale PP w Gunera, potem dzida w Komandosa znowu z Gerharta.

Opublikowano

ja potrzebuje techniki i umiejętności dla komandosa 20 level, który używa 2x lr pistol, ale dzięki ziomuś za to co napisałeś.

Opublikowano

Po prostu trzymasz ludzi na jak największym dystansie. Jak strzelają do ciebie to puszczasz elixir. Jesli campisz gdzies-rzucasz tt obok. Strzelasz do kogos-puszczasz mt. Cała filozofia.

Opublikowano

Grając moim 21 lvl'em osobiście bardzo lubię grać tym stylem. Skille:

EXR 4

TT 3

STH 3

MT 1

Do dual LR pistol używam standardowo MGL. Taktyka ? Staram się chować, ale jednocześnie być w kontakcie/walce. O co chodzi ? Otóż na wyższych lvl'ach drużyny trzymają się razem - w grupie siła. Dlatego ja znajduje miejsca odległe, samotne, w którym ciężko mnie zauważyć - atakuje, a przeciwnicy nie wiedzą, czy to obrażenia od granatów, pocisków, RPG ... Nie, nie jestem camperem. Trzymam przeciwników na dystans, TT rzucam koło mnie, gdzieś na ścianach, w razie jakiegoś zaskoczenia mnie. EXR, kiedy ktoś się zorientuje, gdzie jestem. MT do oznaczania celu, STH do przemieszczania się na polu bitwy. MGL w kontaktach bezpośrednich - najczęściej z Kniferami :D

Dużą rolę odgrywa tu twój aim, więc jeśli masz problem z graniem LR pistolem, ten styl pomoże ci go ćwiczyć ;) Myślę, że pomogłem :) Pozdrawiam, BFH Polska ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

No chciałbym być takim koksem jak kruszakus, ale jeszcze długa droga przedemną nie ma co liczyć narazie na cuda bo gram dopiero tym stylem od wczoraj, pare razy już dostałem po tyłku, problem pojawia się na dużych mapach bo niepotrzebnie wyłażę na otwartą przestrzeń, na mniejszych jest nawet spoko. Dziękuje wszystkim za pomoc. Temat zamknijcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...