Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Odbanują konta?

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. Kiedyś jeszcze dawno przed PB miałem sobie konto grałem sobie normalnie bez cheatów z kolegami z klanu, nagle tutaj PACH kilku z nas bana za nic dostało wtf. Teraz musiałem sobie nowe konto kupić, ale na tamtym miałem dobre bronie itp. Wysłałem już do nich trzecie zapytanie o unbana(pierwsze zapytanie po PB) jak myślicie już komuś odbanowano konto?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@up

Hmm miejmy nadzieje że po tym jak dodali PB będą już te konta odbanowywać, albo przynajmniej odpisywać na zgłoszenia. Wogóle ich strona supportowa, jest beznadziejna tacy co nie znają zbytnio angielskiego mało co coś zdziałają ;/

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Oni maja graczy w dupie i tyle. koniec kropka :) kont nie odbanuja bo przeciez straca na tym.. oni banuja zeby ludzie kupowali klucze bo kasa przeciez musi byc

Opublikowano

Straciłem dwa konta, na żadnym nie cheatowałem.

Czekam ponad rok i nic.

Nie ma co tracić na nich czasu.

Mają wyjebane na graczy i tyle.

Opublikowano

Mogli by to zrobić lecz nie sądzę. Większość ludzi , którzy dostali bana kupują nowe konta a oni na tym zarabiają.

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

Wy się śmiejecie, ale mówię wam, że jak im zapłacicie to wam odbanują. Sądzę tak ponieważ nie kasują kont które banują, nawet postaci się nie pozbywają.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...