Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkład Muzyczny?

Leathercraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Interesuję się wieloma rzeczami a jedną z nich jest muzyka. Napisałem kilka tekstów piosenek z którymi niestety nie mam co zrobić bo co to za piosenka bez muzyki? W tym problem. Widziałem na Youtube nie jedną osobę którą trudno odróżnić od piosenkarzy takich jakich słuchamy w radiu. Jeden z nich zaczął nagrywać piosenki tak z dnia na dzień i wychodzi mu to bardzo dobrze. Ja oprócz tekstu nie wiem skąd chociażby wziąć dobrą, w miare pasującą muzykę lub ewentualnie jakiś program do jej tworzenia (Dobrze by było jeśli tak owy program byłby darmowy). Może ktoś z was byłby chętny stworzyć dla mnie jakąś muzykę? Jeśli nie to co robić? Jak zacząć? (Z wejścia raczej podziękuję za komentarze: Poszukaj w Google.)

Dodam jeszcze że chodzi mi o typ muzyki: Pop, Dance, R&B ogólnie takie rytmiczne że tak to ujmę :)

Z poważaniem

Leathercraft

Opublikowano

Witam,

Interesuję się wieloma rzeczami a jedną z nich jest muzyka. Napisałem kilka tekstów piosenek z którymi niestety nie mam co zrobić bo co to za piosenka bez muzyki? W tym problem. Widziałem na Youtube nie jedną osobę którą trudno odróżnić od piosenkarzy takich jakich słuchamy w radiu. Jeden z nich zaczął nagrywać piosenki tak z dnia na dzień i wychodzi mu to bardzo dobrze. Ja oprócz tekstu nie wiem skąd chociażby wziąć dobrą, w miare pasującą muzykę lub ewentualnie jakiś program do jej tworzenia (Dobrze by było jeśli tak owy program byłby darmowy). Może ktoś z was byłby chętny stworzyć dla mnie jakąś muzykę? Jeśli nie to co robić? Jak zacząć? (Z wejścia raczej podziękuję za komentarze: Poszukaj w Google.)

Dodam jeszcze że chodzi mi o typ muzyki: Pop, Dance, R&B ogólnie takie rytmiczne że tak to ujmę :)

Z poważaniem

Leathercraft

Po pierwsze to niema takich ludzi co nagrywają z dnia na dzień i są dobrzy ot tak, nawet Ci utalentowani muszą włożyć w to trochę pracy - ktoś Cię okłamał

Po drugie niema takiego darmowego programu, to raczej oczywiste że nikt nie da Ci programu na którym można robić sztosy za gruby hajs

Po trzecie darmowe programy są chujowe

Więc tak, możesz popisać na innych forach (tutaj dział muzyka to parodia jest) muzycznych, bo tam siedzą specjaliści i oni Ci doradzą. Na takich forach też możesz poprosić o zrobienie instrumentala dla ciebie ale wątpię że ktoś da Ci go za free (no chyba że będzie max chujowy). Możesz też poszperać za gotowymi darmowymi (np. soundcloud) instrumentalami i je wykorzystać do tego co chcesz zrobić.

Opublikowano

Tak myślałem że tu mi nikt nie pomoże ale nie zaszkodzi spróbować. Dzięki :)

Temat można zamknąć czy co tam chcecie z nim robić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...