Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ważne Ciekawe ktoś się zna?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Witam mam item shop derina i jest jakaś osoba lub TUT jak zrobić, że po zalogowaniu się do Clienta i otworzeniu IS w grze nie trzeba było wpisywać Passów ?

2. Jak można naprawić, że po Odświeżeniu Strony na F5 będzie widać SM bo po doładowaniu SM nie widać do puki nie wyloguje się i z powrotem się zaloguje!

Czekam na wasze wypowiedzi mądre na Temat w Celu pomocy!

Opublikowano

1.Z tego co wiem to is w cliencie kozysta za domyslnej przegladarki (lub IE) wiec najlepiej wejsc normalnie w przegladarke (nie przez clienta), zalogowac sie i zapamietac haslo, wtedy gdy otworzymy is z clienta to juz nie bedzie potrzeby logowania :D .

2.Masz wszystkie configi dobrze? U mnie gdy mam 100sm, doladuje 100sm i nacisne f5 to pokazuje sie 200sm.

3.Pytanie poza tematem: Jak kupujesz item to otrzymujesz go do dozorcy czy wyskakuje ci blad polaczenia z baza danych?

Opublikowano

Mi błąd nie wyskakuje bo ty pewnie pobrałeś Jego strone od z jakis innych linków i pewnie dali rozwalone Musisz napisac do Derina zeby wysłał Ci strone prosto od niego

Client z jakiej przeglądarki korzysta można np. zmienić na google chrome ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...