Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Battlefield 3 Jak zacząć ?

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze. Godzinę temu kupiłem Battlefield 3. Kod oczywiście doszedł gra jest w trakcie ściągania ;-) Oto co dostałem w zestawie:

• Battlefield3 nie premium
  • Battlefield 3 - Pakiet SPECACT oraz Zestaw nieśmiertelników
  • Pakiet nieśmiertelników dla Battlefield 3
  • Pakiet skórek Specact dla Battlefield 3
  • Pakiet ulepszeń pojazdów

​I teraz pytania:

1. Jak zacząć?
  2. Jakimi broniami grać na początek
  3. I jakieś ogólne porady dla "Początkującego"

​Daje plusy ;-) Proszę bez hejtu.

Opublikowano

1. Najlepiej kup premium
2. Graj Szturmowcem najlepiej albo Wspraciem
3. Żeby szybko wbić range, graj na TDM
4.Jak nie chcesz na TDM to Szturm na dużych mapach snajperem(+Hardcore)

Porady:

1. Nie kamp raczej
2. nie baw się typu ( a zabije se go nożem)
3. wal tylko od tyłu

I to chyba wszystko :) Sam mam BF3 od lutego i dopiero teraz kupuje premke za 100zł(Do Kupna polecam EMPIK NA ZAMÓWIENIE)

Opublikowano

Rady cóż przede wszystkim zawsze czytaj zasady na serwerach. Staraj się grać drużynowo to się opłaca. No i przede wszystkim baw się w tej grze a nie przejmuj ,że ktoś Cie często zabija ;)

21.jpg

Opublikowano

Ja polecam grać szturmowcem z m16a3 lub jakimś shotgunem (ja zaczynałem na kanałach w trybie team deathmatch np. dao-12 (co ja gadam, przecież gram tylko na kanałach :D ) M16a3 jest tak łatwym karabinem do ogarnięcia, dodatki to polecam kobre, chwyt przedni i ciężką lufe lub latarke.

Opublikowano

Najważniejsza zasada to tzw. PTFO ( Play The Fucking Obiective) innymi słowy wykonuj cele danego trybu.

Jeżeli masz zamiar campić itp. to stajesz się bezużyteczny dla drużyny.

"Naucz się" spamować "Q" czyli oznaczać przeciwników dla kolegów z drużyny.

Staraj się dobierać odpowiednią klase i specjalizację drużynowa do panujących warunków na polu bitwy.

Nie używaj pojazdów jako "TAXI".

Zależnie od klasy :

Szturmowiec : staraj się reanimować członków drużyny w miare możliwości ( nie rób tego kiedy wiesz że po reanimacji kolega nawet nie zdoła wstać bo znowu padnie".

Mechanik : głownym zadaniem tej klasy jest unieruchamianie oraz niszczenie pojazdów wroga oraz naprawianie sojuszniczych.

Wsparcie : Próbuj zaopatrywać kolegów w amunicję oraz przygwazdzac przeciwników , korzystaj z c4 do niszczenia budynków w ktorych ukryli sie wrogowie oraz pojazdów.

Zwiadowca : Korzystaj ze znacznika odrodzeń aby kompani mogli się odrodzić w stategicznych miejsach , Mava do oznaczania wrogów oraz soflama aby ułatwić niszczenie wrogich pojazdów dla techników.

Ta gra polega na grze zespołowej w innym wypadku jesteś nic nie wartym graczem.

Na początek polecam CI grać DM na kanałach w ten sposób nauczysz się "grać".

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...