Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]TES V : Skyrim Dawnguard

JokerMr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka....mam.....problem....z...dodatkiem...dawnguard....do....skyrima....w.....misji...gdzie.....należy....pójść....z....tą....wampirzycą.....do.....tego....zamku....wampirów(jakoś...w...nazwie...misja...ma..chasing.echos....czy..jakoś....tak)...na....wyspie...w...ogóle...za...mną...nie....podąża....próbowałem...otworzyć...drzwi...w....podziemiach...zamku...ale...nie..mam...klucza....na...filmach...idzie..sie...z....nia...i...drzwi...nie...potrzebuja...klucza...probowalem...komend....i....nic...tylko...niby...zaliczylo...quest...aby..z..nia..porozmawiac...ale..nadal...on...jest...zduplikowany...jeden...zaliczony...jeden..taki....sam....nie....///sorry...za...brak....spacji

mihcio15.png

Opublikowano

Edytuj post proszę, bo jest tak napisany... Że nie idzie zrozumieć o co chodzi to raz. A dwa to rozciąga ekran.

gdyby..mi..spacja..działała...

mihcio15.png

Budowniczy
Opublikowano

Popraw temat, bo niemogę go odczytać...

Zmień klawiaturę lub coś poszperaj w ustawieniach, bo to co piszesz to zwykłe nabijanie postów ;)

Oczywiście, nie groże ale przypominam :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...