Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PSC doładowałem i nic nie dostałem

adrian200023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupiłem paysafecard classic za 30zł ( wersja paragonowa ). I postanowiłem wybrać pierw opcje za 20zł potem za 10zł. Gdy doładowałem za 20zł wyskoczyło mi jakieś ID skinu i wgl to postanowiłem wyłączyć to i jeszcze raz wprowadzić kod ale gdy to zrobiłem drugi raz to pisało że kod jest wykorzystany a ja nie dostałem moich RP ( JAK WYBRIAŁEM DAŁEM W PLN ) jak coś.

Prosze o pomoc co zrobić.

Opublikowano
paysafecard.com

Wejdź na tą strone, zjedź na dół, i sprawdź ile masz dostępnych środków na tym kodzie.

Jeśli 10zł, za pierwszym razem musiało wykorzystać te 20zł, więc powinno Ci te RP jeszcze dodać.

Poczekaj dzień, jeśli RP na Twoim koncie nie będzie, napisz do supportu, i opisz im tą całę sprawe.

Co prawda nie wiem, czy support coś pomoże, bo może to jest wina paysafecard.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Po pierwsze kupujac PSC za 30zl nie dostajesz 30zl tylko np: 29.93 (nie wiem dlaczego tak jest), wtedy nie mozesz kupic 20+10 bo Ci zabraknie tych paru groszy.

Po drugie jezeli pobralo Ci pieniadze to znaczy, ze wszystko zrobiles dobrze i nie mozliwe ze Ci rp nie doszlo.

Mozesz jeszcze sprawdzic na stronie paysafecard ile zl Ci zostalo.

Opublikowano

Też tak miałem.

No więc sprawdzasz ilość kasy na koncie na paysafecard.pl

Czekasz 1 dzień, jak nie dostaniesz to do supportu, piszesz datę, godzinę, konto itp + kwotę ile RP powienieneś dostać, pin na psc i że w ramach rekompensaty chcesz 400RP :D

Mnię tak przehujali za 50zł, musiałem czekać 5 dni..

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Po pierwsze kupujac PSC za 30zl nie dostajesz 30zl tylko np: 29.93 (nie

wiem dlaczego tak jest), wtedy nie mozesz kupic 20+10 bo Ci zabraknie

tych paru groszy.

A to ciekawe, kilka razy doładowywałem PSC za 30zł //20+10zł i nigdy nie spotkałem się z taką informacją (moi znajomi tak samo) że po doładowaniu 20zł zabraknie ci na doładowanie jeszcze 10zł. Jeżeli sądzisz że masz rację to pokaż mi skąd masz te info, jeżeli nie masz dowodów to się nie wypowiadaj "kolego". Co do tematu to poczekaj kilka dni, jak nie dostaniesz RP na konto to pisz do supportu i tyle.

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia".

Bywalec
Opublikowano

Po pierwsze kupujac PSC za 30zl nie dostajesz 30zl tylko np: 29.93 (nie wiem dlaczego tak jest), wtedy nie mozesz kupic 20+10 bo Ci zabraknie tych paru groszy.

Po drugie jezeli pobralo Ci pieniadze to znaczy, ze wszystko zrobiles dobrze i nie mozliwe ze Ci rp nie doszlo.

Mozesz jeszcze sprawdzic na stronie paysafecard ile zl Ci zostalo.

Bzdura

.Tak jest wtedy gdy kupujemy 5 euro, automatycznie zamienia nam zł na euro, z tym, że nie liczy równo 1 euro - 4 zł, tylko pobiera dodatkowe grosze.

Opublikowano

A to ciekawe, kilka razy doładowywałem PSC za 30zł //20+10zł i nigdy nie spotkałem się z taką informacją (moi znajomi tak samo) że po doładowaniu 20zł zabraknie ci na doładowanie jeszcze 10zł. Jeżeli sądzisz że masz rację to pokaż mi skąd masz te info, jeżeli nie masz dowodów to się nie wypowiadaj "kolego". Co do tematu to poczekaj kilka dni, jak nie dostaniesz RP na konto to pisz do supportu i tyle.

Każdorazowo przed kupnem należy sprawdzić przelicznik, kursy nie są

stałe i może się okazać, że kwota, za jaką kupowaliśmy np. 2 miesiące

temu dziś już nie jest wystarczająca.

Kupowalem juz tyle razy PSC, ze wiem co mowie. Moze w poscie wyzej zle sprecyzowalem. Nie za kazdym razem, ale moze sie to zdarzyc.

Ps: Nigdy nie zmieniam na pln w walucie, dlatego nie kupie mi 20+10, lecz juz sie do tego przyzwyczilem i mam zawsze PSC 10zl na takie incydenty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...