Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raport

Krako93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam problem z CF NA.A propos nie da się wysłać reporta na cziterów.A już mnie kur$%&@ bierze jak na każdym serverze widze haxa.Gdy wpisuje wszystkie dane do reporta jest okej ale jak na końcu daje submit to ładuje strone długo i w końcu sie wyłącza.Pomóżcie:)

Opublikowano

Ale co się wyłącza? Jak klikasz żeby wysłać raport to w tym czasie uploaduje się plik z replayem i po zakończeniu uploadowania pojawia ci się informacja z podziękowaniami i wyłącza się to po kilku sekundach.

A raporty ci nic nie dadzą, ja kilka miesięcy temu wysyłałem raporty i do dzisiaj są nieodczytane.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ale co się wyłącza? Jak klikasz żeby wysłać raport to w tym czasie uploaduje się plik z replayem i po zakończeniu uploadowania pojawia ci się informacja z podziękowaniami i wyłącza się to po kilku sekundach.

A raporty ci nic nie dadzą, ja kilka miesięcy temu wysyłałem raporty i do dzisiaj są nieodczytane.

poprostu strona w FF-ie m sie d;lugo laduje i wyskakuje komunikat cos w stylu:brak odpowiedzi

Opublikowano

To może być wina twojego internetu:) Dlatego że ma za duże obciążenie i nie daje rady i przerywa połączenie :) A także plik nie może być większy nić 5mb :) Wiec najlepiej robić screeny :)

Opublikowano

To może być wina twojego internetu:) Dlatego że ma za duże obciążenie i nie daje rady i przerywa połączenie :) A także plik nie może być większy nić 5mb :) Wiec najlepiej robić screeny :)

Tylko że screenów oni nie przyjmują w raportach. Tylko pliki z replayami (nic innego).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

z8 games jest chujowe co 4 gracz ma speed haka a co 8 aimbota chujowe to

Tak jest tylko po wyjściu nowego hacka. Po kilku dniach nowe hacki są już wykrywalne i hackera ciężko znaleźć w grze.

A co do tematu, to nie warto wysyłać raportów, bo hacker prędzej sam wpadnie uruchamiając wykrywalnego hacka lub znudzi mu się gra, niż zostanie zbanowany po wysłaniu przez nas raporta.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tak jest tylko po wyjściu nowego hacka. Po kilku dniach nowe hacki są już wykrywalne i hackera ciężko znaleźć w grze.

A co do tematu, to nie warto wysyłać raportów, bo hacker prędzej sam wpadnie uruchamiając wykrywalnego hacka lub znudzi mu się gra, niż zostanie zbanowany po wysłaniu przez nas raporta.

Chyba sobie żartujesz człowieku... Cheat wyszedł 1miech temu pewnie i do teraz 0 reakcji administracji co do tego... Dalej jest nie wykrywalny i jak dzisiaj tak z nudów policzyłem roomy założone z nazwą synboz com pro i onehitcf pro to bylo ich 16 a roomy zalozone z normalną nazwą to tylko 11 sztuk... Więc proszę was... Mówicie na cheaterów a sami przychodzicie na to forum żeby tak owych szukać bo widzę kto pisze i udostępnia cheaty na forum lol... (IDIOTÓW CAŁA MASA)

Opublikowano

Chyba sobie żartujesz człowieku... Cheat wyszedł 1miech temu pewnie i do teraz 0 reakcji administracji co do tego... Dalej jest nie wykrywalny i jak dzisiaj tak z nudów policzyłem roomy założone z nazwą synboz com pro i onehitcf pro to bylo ich 16 a roomy zalozone z normalną nazwą to tylko 11 sztuk... Więc proszę was... Mówicie na cheaterów a sami przychodzicie na to forum żeby tak owych szukać bo widzę kto pisze i udostępnia cheaty na forum lol... (IDIOTÓW CAŁA MASA)

To forum nie jest tylko o cheatach.

To że ma taką nazwe nie znaczy że tylko o hackach można tu pisać.

A na pewnym konkurencyjnym forum hacki dodane 3 dni temu już są wykrywalne, więc nie mów że działają ponad miesiąc.

1398258449-U383457.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To ,że widzimy tyle "hakerów" spowodowane jest prawdopodobnie przez slaba ochronę x-trapa...myślę ,że zmiana systemu anty cheat zmienila by ten problem ale nie ja jestem administratorem. Także jeśli x-trap będzie dalej to sytuacja się nie zmieni. Tyle w temacie ;) chyba można już temat zamknąć.

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

Zmiana antycheata nic nie da bo na każdego anty cheata jest obejście i tzw. by pass tak że nic to nie da. Wystarczyło by oskarżyć panów z OneHitCf i Synbozu za robienie cheatow i niszczenie czyjejś działalności z skutkiem zamierzonym i gitara ;D ODECHCIAŁO BY IM SIĘ ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...