Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Czas rozpoczac poszukiwan Tibi Auto dla clienta 10.12!

TheRafileons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokladnie tak samo jak w temacie ;)

Rozpoczynamy poszukiwania Tibi Auto dla clienta 10.12 (level musi sie wbijac!)

Bardzo prosze o potwierdzanie linkow przez moderatorow lub kogos zaufanego :)

Popieram, jesli ktos jest super sprawnym informatykiem i ogarnia to wszystko moglby wydac TA 10.12 wczesniej niz oficjalna strona za 3-4 dni ^^ i wrzucic np tutaj :)

pozdrawiam

Opublikowano

offtopic

czy działa wam tibiaauto.net ? bo mi od kilku dni nie i wyskakuje :

"General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) [2002]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists."

jak byscie już mieli Ta 10.12 to wrzuście linka tu

Opublikowano

Tak jak pisal "PoSiak" jesli wyjdzie Tibia Auto pod 10.12, to pojawi sie najpierw tutaj http://sourceforge.net/projects/tibiaauto/files/tibiaauto/

już jest w w/w linku, ładnie smiga, nie to co rebbotpro, wszystko z nim fajnie, łatwo się odpala, ale nic innego jak afk tibia nie działa wtedy, i zeby cos w necie sprawdzić to trzeba restartować kompa, bynajmniej ja tak miałem, i wracam do TA

Opublikowano

dostalem dzis taki komunikat na mojej postaci , tłumacz google nie dokładnie mi przetlumaczyl to wiec jesli ktos z was ogarnia ten temat to niech mi powie o co chodzi, czy ktos wykryl ze mam bota?

Rule Violation Record contains minor or expiring entries.info.gif
Conduct level will be reduced in 180 days unless there are further entries in the rule violation record.

Opublikowano

dostalem dzis taki komunikat na mojej postaci , tłumacz google nie dokładnie mi przetlumaczyl to wiec jesli ktos z was ogarnia ten temat to niech mi powie o co chodzi, czy ktos wykryl ze mam bota?

Conduct level will be reduced in 180 days unless there are further entries in the rule violation record.

Złamałeś jakąś zasadę, nie wyzywałeś przypadkiem graczy? ;)

surprise motherfucker

Opublikowano

Dostałeś ostrzeżenie za bota- ktoś Cie zreportował. Za 180 dni zniknie/ przeminie a jeśli do tego czasu znów dostaniesz reporta który zostanie rozpatrzony będzie delete.

217xz.jpg
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to nic nowego nie wychodzi fakt faktem ze cos sciagalo, ale TA mi dzialala normalnie z tym ze teraz cos kombinuja i Tibia wogole nie dziala to samo tyczy sie www.tibia.com prawdopodobnie jakas konserwacja

94go1x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...