Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Efekt transferowy

Robczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem dotyczacy transferu miedzy serwerami. Jakies 1.5miesiaca temu przenioslem sie na rosje i gralem tam, az do dzisiaj, dzisiaj wrocilem na east i nie dosc ze nie wrocilem do swojej starej dywizji to dodatkowo spadlem o dwie, poniewaz "nie grales przez 28dni". Jak moglem grac na eascie kiedy zmienilem serwer na rosje i tam wbilem pare dywizji, na to wyglada ze riot okradl mnie z miesiaca gry w lola. Istnieje mozliwosc"aktualizacji" konta tak abym mial wlasciwa ilosc rankedow, a co za tym idzie wyzsze mmr/dywizje

Opublikowano

Niestety, tak jest sprecyzowany system.

Każdy region, to inny poziom. Riot chciał, by nie były celowo zmieniane, w celu łatwiejszego wbicia dywizji.

Opublikowano

Moze nie dyskryminacja, ale jak ktos z rosji przesie sie na euw a potem wroci to bedzie mial tak samo.

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Ty nie rozumiesz co pisze support. Załóżmy że na Rosji by być w Gold V potrzeba 1500MMR i Ty jesteś w tym gold V, masz równiutko 1500mmr a na East Gold V to jest 1750mmr, 1500to jest Silver I. Mając 1500 mmr na Rosji jesteś w Gold V bo tam jest taki poziom, przenosząc się na East dopasowujesz się do tutejszego poziomu czyli z tego co napisałem wyżej lądujesz w silver I. To że wyskoczyło Ci coś o niegraniu to tylko bug zapewne :)

Opublikowano

Ty nie rozumiesz co pisze support. Załóżmy że na Rosji by być w Gold V potrzeba 1500MMR i Ty jesteś w tym gold V, masz równiutko 1500mmr a na East Gold V to jest 1750mmr, 1500to jest Silver I. Mając 1500 mmr na Rosji jesteś w Gold V bo tam jest taki poziom, przenosząc się na East dopasowujesz się do tutejszego poziomu czyli z tego co napisałem wyżej lądujesz w silver I. To że wyskoczyło Ci coś o niegraniu to tylko bug zapewne :)

Irytuje mnie to juz, ze nie rozumiesz co mowie. Nie obchodzi mnie w jakiej dywizji wyladowalem po zmianie, pytam sie dlaczego na rosji dostawalem 20 tracilem 14 (wczoraj), a dzisiaj po zmianie na east dostaje 10 trace 22. MMR PO ZMIANIE REGIONU NIE POWINNO SIE ZMIENIC (wedlug riotu)

Opublikowano

Irytuje mnie to juz, ze nie rozumiesz co mowie. Nie obchodzi mnie w jakiej dywizji wyladowalem po zmianie, pytam sie dlaczego na rosji dostawalem 20 tracilem 14 (wczoraj), a dzisiaj po zmianie na east dostaje 10 trace 22. MMR PO ZMIANIE REGIONU NIE POWINNO SIE ZMIENIC (wedlug riotu)

Najwidoczniej się nie zmieniło , musisz ustabilizować te MMR , pewnie zawszę takie miałeś .

Opublikowano

Zawsze takie mialem? 1.5miesiaca temu dostawalem +30 max +34 tracilem po 14/16.

Dobra i tak nic z tym nie zrobimy, close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...