Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Global czy prywatny

123trools123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim Zdaniem na privach, mniej hackerów, mniejszy popych na kase, wiecej broni dostepnych w IS.

Daj mi takiego priva ;)

Osobiście teraz polecam Globala, wiele eventów, wiele uptade'ów i nowych itemów.

Na privach ciągle to samo, od czasu jakieś eventy w których możemy wygrać bronie bądź eventy exp...lecz teraz nie ma idealnego serwera jakim był WRPSP :)

Jedynie można polecić InfinityWar.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Daj mi takiego priva ;)

Osobiście teraz polecam Globala, wiele eventów, wiele uptade'ów i nowych itemów.

Na privach ciągle to samo, od czasu jakieś eventy w których możemy wygrać bronie bądź eventy exp...lecz teraz nie ma idealnego serwera jakim był WRPSP :)

Jedynie można polecić InfinityWar.

nie sądze (tak musiałem się wtrącić) podam przykład, na UrbanWar jest co kilka dni jakiś update, i jest na nim więcej broni niż na globalu i to takie których tam nie ma więc nie wciskaj bajek ....

nowe itemy powiadasz ? gdzie chyba chodzi Ci tylko o te za nx bo za dinary raz na 3-5 mies dodadzą jakąś broń i to by było na tyle

@top osobiście polecam privy InfinityWar czy też ww. UrbanWar nie trzeba wydawać realnych pieniędzy żeby mieć chociażby mp7a1 czy vectora ....

Opublikowano

nie sądze (tak musiałem się wtrącić) podam przykład, na UrbanWar jest co kilka dni jakiś update, i jest na nim więcej broni niż na globalu i to takie których tam nie ma więc nie wciskaj bajek ....

nowe itemy powiadasz ? gdzie chyba chodzi Ci tylko o te za nx bo za dinary raz na 3-5 mies dodadzą jakąś broń i to by było na tyle

@top osobiście polecam privy InfinityWar czy też ww. UrbanWar nie trzeba wydawać realnych pieniędzy żeby mieć chociażby mp7a1 czy vectora ....

Forum jest od dyskusji ;-)

Global wprowadził kilka nowych broni za dinnary dostępnych dla zwykłych graczy f2p jak i również super dużo itemów, paczek i czegokolwiek do p2p, z czegoś musi się utrzymywać ;)

Może i serwery mają wszystko za darmo, lecz próbują zdzierać kasę w sposoby jakie są tylko możliwe, pełno reklam na stronie, jakieś donatory, złoto na epvp itd.

Mają więcej bugów takich na mapach, serwerach czy gdzieś, nie ma lepszego serwera od WRPSP :)

Gdybyś umiał grać ( nie mam na celu nikogo obrazić ) to być grał broniami f2p na globalu, da się wyciągnąć ratio nawet 2.0

A tak to na te prywatne serwery przyciągają kolorowe, darmowe bronie i tyle.

Ta wiadomość nie ma na celu kogoś obrazić :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Właśnie ktoś ci każe wydawać realną kasę? Za mało masz bardzo dobrych broni f2p? (k1 najlepszy przykład,m4a1 no po prosu miodzio dla assualta i niedoceniane uzi ma zajebiaszczą siłę). Jak umiesz grać to nawet coltem da się nauczyć latać.Reasumując dużo jest fajnych broni za darmo (dinary) a nowości jest co niemiara

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Siema. Gdzie lepiej grać na privach czy na Globalu.

PS. Po ile premka na Globalu?

Samo premium kosztuje 10 000 NX Cash na 30 dni, płatnością PSC jest to 10 Euro, czyli około 42,70 zł

Premium + Premium Package 2 kosztuje 14 500 NX cash na 30 dni, płatnością PSC jest to 10+5= 15 euro, około 64 zł - pozostaje 0.500 NX Cash

Premium + Premium Package 1 kosztuje 13 900 NX Cash na 30 dni, płatnością PSC jest 10+5=15 euro, około 64 zł - pozostaje 1.100 NX Cash

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Forum jest od dyskusji ;-)

Global wprowadził kilka nowych broni za dinnary dostępnych dla zwykłych graczy f2p jak i również super dużo itemów, paczek i czegokolwiek do p2p, z czegoś musi się utrzymywać ;)

Może i serwery mają wszystko za darmo, lecz próbują zdzierać kasę w sposoby jakie są tylko możliwe, pełno reklam na stronie, jakieś donatory, złoto na epvp itd.

Mają więcej bugów takich na mapach, serwerach czy gdzieś, nie ma lepszego serwera od WRPSP :)

Gdybyś umiał grać ( nie mam na celu nikogo obrazić ) to być grał broniami f2p na globalu, da się wyciągnąć ratio nawet 2.0

A tak to na te prywatne serwery przyciągają kolorowe, darmowe bronie i tyle.

Ta wiadomość nie ma na celu kogoś obrazić :)

nie jestem jakiś bardzo pro ale mam kd 1.2 więc mysle ze strasznie nie jest, ale ja jestem z tej grupy która lubi różnorodność nie lubie caly rok z k1 biegc

Opublikowano

nie jestem jakiś bardzo pro ale mam kd 1.2 więc mysle ze strasznie nie jest, ale ja jestem z tej grupy która lubi różnorodność nie lubie caly rok z k1 biegc

K/D podałem tak dla przykładu, dla najwyższego skilla.

1.2 to jest dobra jak i nie bardzo dobra statystyka, KD :-)

Różnorodność, wiesz nie ma tylko i wyłącznie k1 na medica, są jeszcze UZI, mp5, p90 i inne, tak samo jest powiedzmy z assaultem :)

A na globalu liczysz się tak - za różnorodność musisz płacić, jeśli chodzi Ci o itemy premium, lecz tak jest w każdej oficjalnej grze ( nie mówią o priwach ) :D

Pozdrawiam

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@up

uzi nie umiem grać, nigdy nie przepadalem za ta bronia, mp5 dla mnie za malo dmg, p90 cóż czasami gram ale tylko na inzynieze bo jest na retailu

za różnorodność musisz płacić, jeśli chodzi Ci o itemy premium, lecz tak jest w każdej oficjalnej grze

tu sie nie zgodze w CA jest bardzo duzo broni f2p ;]

Opublikowano

@up

uzi nie umiem grać, nigdy nie przepadalem za ta bronia, mp5 dla mnie za malo dmg, p90 cóż czasami gram ale tylko na inzynieze bo jest na retailu

tu sie nie zgodze w CA jest bardzo duzo broni f2p ;]

CA to nie jest jednak War Rock, po przejęciu nexona starają się tą grę rozwinąć do granic możliwości i wyciągnąć z tego jak najwięcej pieniędzy, z czasem może będzie więcej broni za darmo.

Poza tym za G1 nie było więcej darmowych broni :P

Jeżeli masz skill'a to ogarniesz ze spokojem UZI, mp5 i p90, jeśli nie to potrenuj skill'a albo idź na łatwiznę i wydaj realne pieniądze.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

nie mam zamiaru wydawac realnych pieniedzy na gre, raz wydalem 5zl na starter i to by bylo tyle ;p (ale na kilka itemkow bylo w tym famas na 30 dni za 900 nx z losowania za 1 razem ;D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...