Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Uruchomienie 3 gier naraz

wengorzziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam pytanko, czy można odpalić 3 razy nfsw? Jeżeli tak, to w jaki sposób? Używam sandboxa, który pozwala na uruchomienie dwóch okienek, jednak chciałbym 3 lub więcej.

Opublikowano

Czy mógłbyś nieco wyjaśnić? Zajrzałem do poradnika na forum, jednak nie potrafię uruchomić trzech okienek. Pierwszego nfsa uruchamiam poprzez Sandboxa, drugiego poprzez normalnego launchera, a gdy chcę uruchomić trzecie konto za pomocą DarkLaunchera, to pojawia się komunikat, który informuje o tym, że gra jest już włączona. Da się jakoś ominąć? ;)

Ponadto w tamtym poradniku wyczytałem, że da się uruchomić niezliczoną ilość kont za pomocą darklaunchera, a jak się okazuje, programik obsługuje tylko jedno okienko.

Opublikowano

Nie wszystko jest takie kolorowe jak piszecie, oto mój problem : http://iv.pl/images/78555794942291514577.jpg

W chwili dodania większej ilości kont, nie ma błędów, w chwili uruchomienia jednego z nich, za pomocą "PLAY" nie ma błędu, ale w chwili gdy chcę uruchomić drugie konto, klikając play, pojawia się właśnie to okienko.

Chodzi mi o to, aby w jednym momencie na moim komputerze były uruchomione 3 okienka z NFSW, na trzech różnych kontach.

Opublikowano

Będziesz potrzebował:

- Sandboxie

- Dark Launchera

- GPWA (nie wiem czy obecnie najnowsza wersja działa ale powinna)

I uruchamiamy pokolei 3 gry:

- Pierwszą uruchamiasz normalnie przez Launchera NFS

- Teraz za pomocą sandboxa uruchomisz 2 pozostałe, uruchom przez Sandboxa GPWA Bota

- Następnie równiez w Sandboxie uruchom Dark Launchera

- Wybierz konto i kontynuuj PLAY, następnie wybierz kolejne konto i PLAY

- Po uruchomieniu 3 gier można zamknąc okno GPWA oraz Dark Launchera :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Aby uruchomić 3 launchery wystarczy, że za każdym razem gdy uruchomisz okno z gra, uruchomisz także na tym oknie trainer od GMZ. Powoduje on, że gra jest nie widoczna dla darklaunchera. Niestety w tej chwili trainer nie działa, ale w najbliższych dniach pewnie zostanie zaktualizowany. Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Ja właśnie w tym momencie sprawdzam ile można otworzyć okienek i narazie jest 5 okienek. Dam znać ile max mi się uda

13954496653930338212.jpg

10 kopii, ale strasznie spowalnia prace kompa :P Żeby odpalać 10 kopii i normalnie grać polecam minimum 16 gb ramu i procesor minimum i7 2600 oraz w miarę mocną grafikę :)

PS.

Jak widać na screenie mogłem więcej odpalić kopii ponieważ GPWA mi na to pozwalał :)

nafson_gameplay.png
Opublikowano

A czy ktoś może mi rzucić link do pobrania tego GPWA? Szukam po forum i nic nie widzę... Ponadto mówiłem już, że DARKLAUNCHER uruchamia mi tylko jedno okienko. Jeżeli odpalę pierwsze z piaskownicy, drugie z dark'a a trzecie z normalnej ikonki, to będzie error, że już otwarte. To samo w przypadku odpalania większej ilości kont na darku. Nie wiem co jest do cholery nie tak, ale wkurza mnie to już.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...