Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klawiatura w laptopie

Nestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam problem z klawiaturą w laptopie, a mianowicie chodzi o to że jak chcesz np. napisać baran to wychodzi B-*ARIAN1. Proszę o szybką pomoc ! Czy to mogło się stać po przez poprzednie małe zalanie klawiatury? ....

damjian.png

Opublikowano

Myślę że mamy rozwiązanie, tak to mogło być spowodowane zalaniem. ;) Ja ostatnio wylałem kawę na pare klawiszy między innymi w tym spacja i wyrazy zaczęły nie dość że się mieszać różnie to jeszcze bez spacji.

2933715915.png

Opublikowano

Siemanko mam problem z klawiaturą w laptopie, a mianowicie chodzi o to że jak chcesz np. napisać baran to wychodzi B-*ARIAN1. Proszę o szybką pomoc ! Czy to mogło się stać po przez poprzednie małe zalanie klawiatury? ....

Jak napisałeś zalałeś klawiaturę więc w 99% nie ma co szukać innej przyczyny. :) Możesz też sprawdzić w ustawieniach Regionu w panelu sterowania czy we wszystkich zakładkach jest ustawiony język polski, ale sądzę że tak. :) Niestety serwis. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Gdy mi się wylało picie szybko wziąłem ręcznik i zacząłem gwałtownie wycierać, być może wcisnąłem jakiś skrót lub może jakąś komendę wpisałem?

damjian.png

Opublikowano

Gdy mi się wylało picie szybko wziąłem ręcznik i zacząłem gwałtownie wycierać, być może wcisnąłem jakiś skrót lub może jakąś komendę wpisałem?

Nie sądzę, aby coś takiego mogło się stać. Jak pewnie wiesz to picie nie zostało tylko na zewnątrz, ale zdążyło wpłynąć do środka. Jak było pisane, pozostaje ci tylko serwis. :)

2933715915.png

Opublikowano

a spróbuj CTRL + SHIFT

Opublikowano

zlepiły Ci się styki poszczególnych literek. Jezeli się choć troszkę znasz rozbierz laptopa, wyjmij klawiaturę odłączając taśmę, oraz kup benzynę ekkstrakcyjną w spray'u, oraz psikaj i czyść. ps. benzynka sama wyparuje

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...