Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wolicie grę na klawiaturze czy na padzie?

alemamfaze

klawiatura,pad?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. wolisz klawiature czy pada?

• klawiature
      5
    • pada
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja osobiscie lubie grac na klawiaturze, bo gram od gowniarza w fife i zaczynalem na klawiaturze, i tak juz zostalo, co nie znaczy ze lamie bo juz 3 raz wygralem 1 lige w fut ;]

Age is just a number :)

Opublikowano

Mi to nie sprawia żadnego problemu gram tak samo na padzie jak na klawie, pad dla mnie tylko lepszy w wykonywaniu tricków itp. ;)

ja trikowac nawet nie lubie, lepiej mi sie gra bez trikow

Opublikowano

Głupie pytanie.

Grając na klawiaturze, np strzałkami jesteś strasznie ograniczony co do możliwości poruszania się. Na padzie jak masz analogi, to możesz poruszać się z większą swobodą.

+ Na padzie lepiej robi się tricki.

Budowniczy
Opublikowano

Jasne, że pad, tak jak moi poprzednicy napisali, też mam tak racje ;)

Ja gram na padzie w PES'a i w Fife :)

Opublikowano

Głupie pytanie.

Grając na klawiaturze, np strzałkami jesteś strasznie ograniczony co do możliwości poruszania się. Na padzie jak masz analogi, to możesz poruszać się z większą swobodą.

+ Na padzie lepiej robi się tricki.

Moim zdaniem jedyny + klawiatury to łatwiejsze wykonywanie dryblingów, nie trzeba kręcić tylko naciskać na zmianę 3 klawisze.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Grałem klawiaturą na początku i później kupiłem pada. Na tym drugim gra się o wiele lepiej.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

ja pada mam, ale na klawiaturze juz przyzwyczajony jestem, nie mowi ze nie potrafie grac na padzie, ale lepiej gram na klawiaturze.

Opublikowano

Na padzie łatwiej tricki robić.Jeszcze nigdy nie widziałem skill runa na klawie tak samo nie widziałem triumfatora jakiegoś większego turnieju który grał na klawie.

Opublikowano

ja pada mam, ale na klawiaturze juz przyzwyczajony jestem, nie mowi ze nie potrafie grac na padzie, ale lepiej gram na klawiaturze.

Mi ciężko było się na początku przyzwyczaić do pada. Na początku lepiej grałem na klawiaturze, a teraz wcale na niej nie potrafię.

636451494245979649038.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na poczatku (fifa 12) gralem na klawie pozniej kupilem pada miesiac polezal ale zapragnalem trickow ;d to zaczolem grac na padzie i tak juz zostalo wdlg mnie gram o wiele lepiej na padzie i przyjemniej;]

Opublikowano

Od za 10 lat tylko klawiatura ;d nie wiem czy potrafiłbym się przestawić na pada, napewno byłoby ciężko

Masz projekt graficzny? Moge zrobić strone! Napisz do mnie :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...