Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka konsola PSP dla chłopaka?

zamijka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kupuj PSP e-1004 (street) bo to nawet Wi Fi głupiego nie ma (nie mówiąc o braku stereo albo dobrego ekranu). Do 400zł spokojnie kupisz używaną PSP 3004 (tej wersji szukaj, prawdopodobnie najlepsze PSP jakie wyszło). PSP jest stare ale to nadal dobra przenośna konsola z duża biblioteką gier (ew. jest jeszcze 3ds w podobnej cenie ale tu gry chłopakowi mogą się nie spodobać) Jest jeszcze PS Vita (takie PSP na sterydach, po brzegi wypakowane bajerami ale droższe (700-750zł)

Polecam PSP (po 3 latach użytkowania) i koniecznie wersję 3004.

Jak dobrze poszukasz to możesz się skusić na używkę - za 400zł spokojnie znajdziesz PSP w zestawie z grami i kartą pamięci.

Sprawdziłem oferty na allegro i nowe PSP 3004 to niestety ponad 400-500zł (używane ponizej 400). Warto znaleźć zestaw przynajmniej razem z kartą pamięci.

Opublikowano

dokładnie tak jak kolega wyżęj, wszystko tylko nie street.
Najlepiej Fat'a ja mam już pare lat i ciągle działa bez zastrzeżeń, łacznie ze skype i wi fi :)
albo Vita, ale to już poza dostępnymi środkami :D

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

3k series jest najlepsza ;) a jesli portfel masz grupszy to psp vita :) nie bierz streeta bo to jest badziewie

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

3k series jest najlepsza ;) a jesli portfel masz grupszy to psp vita :) nie bierz streeta bo to jest badziewie

pytanie padlo 3miechy temu juz pewnie dawno po urodzianach :-P a po zatym uzywke na prezent osobiscie to bym podziekowal wolalbym kubek za 2 zl niz uzywke a jesli zapytasz czemu to ja sie zapytam czemu nie chodzisz w uzywanch majtkach sasiada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...