Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Nowa opcja płatności?

Gość dordo56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem od jakiego czasu to jest ale ostatnio zauważyłem możliwość kupna RP poprzez mopay na serwerze eu west.

korzystał ktoś z tego? działa? można normalnie przy pomocy telefonu komórkowego w łatwy sposób kupić te 375rp? na jakiej zasadzie to działa, dzwoni się pod podany numer i otrzymujemy na sms kod czy jak? i jeszcze jedno ważne pytanie, wie ktoś może czy zostaną kiedyś wprowadzone większe ilości rp możliwe do zakupu tą metodą? bo 375 to trochę mało.

otzi.jpg

Opublikowano

właśnie jest to jedyna opcja za plny przez telefon, mimo wszystko sporo polaków tam gra i taka możliwość by się przydała, jestem pewien że wiele osób w ten sposób by kupiło rp

Opublikowano

Wątpliwe czy będą większe ilości bo nie dość że za taki zakup telefonem firmy kierujące tym sobie liczą także riot dostaje tylko małą część tego lepiej kupić PSC :P

Opublikowano

wiadomo, że lepiej kupić psc albo przelewem bankowym ale niektórzy mają dużo hajsu na telefonie i chcieliby go wykorzystać

Opublikowano

heh, niech lepiej to tez na nordica dodadzą, bo normalnie sms-em jest 237RP za 14zł ...

@1post @375 to dużo w porównaniu z ilością jaką można kupić na Nordicu... i taniej

fs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...