Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Windows 8 oraz Fifa 12.

ExONPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż dzisiaj ściągnołem Fife 12 ( z origin) chciałem sobie włączyć normalnie pisze Graj, Ustawienia i Wyjdź.

Gdy naciskam Graj pisze:Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk Kontunuuj, aplikacja zignoruje błą i podejmie próbe kontynuacji. Jeśli klikniesz przycisk Zamknij, aplikacja zostanie natychmiast zamknięta.

Nie można załadować pliku lub zestawu "Microsoft.DirectX.Direct3D.

Version=1.0.2902.0 culture=neutral

PublicKey Token=31bf3856ad364e35' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego pliku.

Proszę pomocy.

Opublikowano

Na pewno nie jest to wina windows 8 jak napisałeś w temacie. Sam go mam i FIFA 12/13 mi działa.

Próbowałeś naciskać kontynuuj?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Proponuję zaktualizować wszystkie biblioteki DirectX. Niestety "od nowości" nie są one kompletne.

Narzędzie do pobierania i instalowania wszystkich obecnych bibliotek pobierz ze strony Microsoft pod tym linkiem.

http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe

Proszę stosować się do prefixów obowiązujących w dziale. Nazwa tematu zostaje zmieniona.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@up Tak próbowałem naciskac Tak

Zauważyłem, że moge zrobić update spróbuje.

Działa już?

Jak nie to wejdź w origin, prawy przycisk na FIFA 13 i napraw grę.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Proponuję zaktualizować wszystkie biblioteki DirectX. Niestety "od nowości" nie są one kompletne.

Narzędzie do pobierania i instalowania wszystkich obecnych bibliotek pobierz ze strony Microsoft pod tym linkiem.

http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe

Proszę stosować się do prefixów obowiązujących w dziale. Nazwa tematu zostaje zmieniona.

Wielkie Dzięki Like.

A temat do zamknięcia.

@edit

Kolejny błąd ;_;

http://www.youtube.com/watch?v=osTo-418o2U&feature=youtu.be

tu jest wszystko pokazane.

Budowniczy
Opublikowano

Hmm...

Spróbuj uruchomić ze zgodnością systemu Windows XP SP3

I ze zgodnością Adminstratora komputera.

Opublikowano

Jeden błąd naprawiony lecz ten drugi gdy odpalam to pisze, że :

Nie Zainstalowano żadnych aplikacji do otwieranie tego typu łącza (origin) ;/

Opublikowano

Wystarczy zaznaczyc opcję okno włączyć i wyłączyć znowu przełączyć na pełny ekran i Gotowe :)

a i reinstall.

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...