Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hacki do combat arms EU

srpn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Macie może jakieś działające hacki na CA EU najlepiej żeby były w nim Wall hack i No Recoil oraz aby nie były wykrywalne. Kiedyś grałem na ghbsys Pub le teraz pisze że ca jest DISABLED

Opublikowano

TO CO TERAZ NAPISZE TO PEWNIE ZA TO DOSTANE BANA OD MODERATORA ALE CHUJ POGODZE SIĘ Z TYM JAKOŚ

Po chuj ci lamusie TE PIERDOLONE CZITY nie umiesz grać normalnie ? musisz wkurwiać ludzi ? grająć na czitach dość że w CA jest od chuja tych jebanych szmat co czitują to ty też musisz ?

Po chuj wam to kurwa rozumiem żę jesteście nie pełnosprawni i że nie macie skila i lamicie jak cioty ale to nie znaczy że trzeba na czitach latać

Kurwa a NEXON z tym nic nie robi powinni jakieś blokady dać itp

Ta gra schodzi na "PSY" !!!!

Niedługo każdy będzie latał z TELE KILEM albo innym gównem i nie będzie sensu gry i po chuj !!!!!!!!!!!!!!!!

Grajcie normalnie bez czitów trenujcie a nie będzie wam potrzeby HACK

Pozdrawiam serdecznie Normalnych graczy C.A.

A CZITEROM WIELKI CHUJ W DUPE !!!!!!

ps

Pozdro dla moderatora który da mi pewnie bana albo % śmiała dawaj pogodzę sie z tym jebie mnie to,....

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Ostatnio jak patrzyłem w necie, działa jeszcze najprawdopodobniej pub od Brutalcheaters, potem go sprawdzę, a jak będzie działał wrzucę go na forum.

Opublikowano

OŚWIADCZAM WSZYSTKIM NAZWE I CEL STWORZENIA TEGO FORUM:

MPC FORUM: MULTI PLAYERS CHEATS!

HACKI DO GIER!

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...