Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[White List] [Zmodyfikowany surwiwal] [Podania]

TheKrabik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrazie jakich kolwiek pytan zapraszam na pw orqz skype kkraabiik

ip.png

94.23.91.81:40055

typ.png

Survival

sloty.png

15

potwory.png

Tak

zwierzeta.png

Tak

pvp.png

Poza spawnem :)

premium.png

Nie

nether.png

Z czasem otwozymy :)

wl.png

Tak

ekipa.png

TheKrabik

info.png

Serwer polega na rozgrywce typu surwial ale nie do konca chyba kazdy zna serwer ,,Kwadratowa Masakra" Chodzi nam o sezon 1 tylko ze zmodyfikowany :)

Podanie:

Nick:

I to tyle podania skladamy w postach ponizej tego postu lub na prywatna wiadomosc :)

Opublikowano

Nick: Graihia

Nick:Cicha903

Podanie:

Nick: Liukaner

Nick: Archerowy

Podanie:

Nick:Crasts

I kolega.

Podanie:

Nick:CraftTVPl

Podanie:

Nick:Pingu

TeamSpeak3 : Tak ale jutro na wieczor lub dzisaj :)

Nick: Patrykx77

Dodani start serwera o 12

Nick:skajterpl

Dodam ale z niepewnoscia zobaczymy jak to bedzie moze zostaniesz moze nie.

Opublikowano

Tak serwer juz on ale jest whitelist

Do osob ktore sie dostaly moglbym dostac wasze odpowiedzi na ortografia 1/10 i ogar 1/10 tutaj lub na serwerz

Regrutacja nadal online

Opublikowano

Witam serdecznie.

W tym poście zamieszczę krótką recenzję tego servera.

Chciałbym już na początku zaznaczyć , że jest to subiektywna opinia nie będąca skonsultowaną z administracją ani z innymi graczami.

Na początku , krótko opiszę jak wygląda serwer w środku a potem podzielę się z Wami, moi drodzy forumowicze i gracze Minecraft, relacją z życia w grze.

Serwer jest prowadzony przez jednego Administratora, który zajmuje się sam wszystkimi sprawami dotyczącymi gry. W tym miejscu, muszę zaznaczyć , że radzi on sobie z tym o wiele lepiej niż inne administracje serwerów składających się z 10 adminów i 15 slotów. Na każde pytanie i propozycję modyfikacji serwera, administrator odpowiada kompleksowymi rozwiązaniami dla graczy, dzięki którym ten serwer istnieje. Bo przecież to gracze są sercem gry a nie administracja. Wiedząc o tym , administrator Krabik z pokorą i jak równy z równym konsultuje sprawy serwera z graczami. To właśnie jest największym sukcesem serwera. Można poczuć się jak w domu, poczuć się jak w dziewiczym terenie pierwszej zagranej gry Minecraft w trybie Survival Single Player. To jest to czego szukałem tak długo: Multiplayer, który jest taką grą w jaką grałem pierwszy raz uruchamiając grę Minecraft. Łza się w oku kręci, po pierwszych minutach na serwerze, kiedy człowiek widzi ten teren do zagospodarowania.

Rozgrywka to tak jak już wspomniałem typowy survival. Bez żadnych zbędnych dodatków, których nikt tak na prawdę nie chce. Administrator umożliwia posiadanie swojego prywatnego terenu w welkości 50 kratek w każdą stronę. Co najważniejsze, ten teren możesz wybrać Ty sam(a)!! Gdzie tylko zechcesz, nie na działkach wyznaczonych technicznie w kratki , dookoła których nie ma życia. Wszystko odbywa się na jednej mapie.

White list - to dwa wyrazy odrzucające często gracza od podjęcia trudu dołączenia do serwera. Mnie to zachęca. Warto być zdeklarowanym graczem. To jest survival i nic dziwnego , że admin chce zrobić mała selekcję graczy. W dzisiejszym świece Minecraft mamy mnóstwo graczy chcących wejść na serwer żeby tylko poniszczyć. Tacy gracze nie będą czekać 10 minut na dodanie do listy, więc automatycznie się ich pozbywamy. Administrator jest dostępny na forum i skype i ja osobiście jeszcze ani razu nie miałem problemu z kontaktem w jakimkolwiek momencie. Żadnym problemem więc będzie wpisanie się na listę.

Grę zaczynamy na skromnym spawnie, na którym nie da się zgubić. Tętni tam życie w godzinach wieczornych i przez cały weekend. Warto wtedy wyruszyć w krótką podróż prowadzącą do dowolnego miejsca gdzie wybierzecie sobie wymarzoną lokalizację na początek gry i pierwsze schronienie. Od tego momentu każdy z graczy uderza w jaką dziedzinę życia Minecraft chce!

Mój nick w grze to Johhny.

Jestem świadkiem rozwoju serwera od początku i teraz jest najlepszy czas dla CIEBIE na dołączenie i wspólne tworzenie świata!

Nie lękaj się i jak najszybciej złóż podanie niezależnie od wieku, płci, orientacji seksualnej i wiary!

Warto spróbować i dać szansę przygodzie na tym serwerze już teraz!

Chciałbym jeszcze nadmienić, że nigdy nic o kasie nie słyszałem. Serwer jest zupełnie free bez żadnych udogodnień dla graczy z kasą.

Myślę, że wraz ze wzrostem aktywności graczy i rozwojem serwera sam się dorzucę na utrzymanie gry, bo ktoś przecież za to płaci. Ale to będzie tylko dobrowolna danina , bo przecież chcemy tutaj wszyscy razem wspólnie grać !

Pozdrawiam i do zobaczenia w grze,

JOHNNY

Opublikowano

Nick: Ragmar

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...