Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nidalee full AD, AP czy hybryda?

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu dużo mówić, wszystko pisze w temacie. Mam pytanie do czego Nidalee ma przeliczniki, do Q i E z ap, a jeśli chodzi o pume? Pod ap ma przelicznik skili czy AD, jak to wyglada u niej?

Opublikowano

W człowieku wszystkie skille pod ap ,a w pumie tylko Q ma przeliczniki ad ,a reszta ap.

Opublikowano

Jesus... Od tego jest leagueoflegends.pl i google, żeby sobie sprawdzać kto i jakie ma przeliczniki =.=. Na pumie Q ma ad przelicznik ( od 1.0 - 3.0), W i E mają Ap.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

sorka, że przerwę, lecz ja bbym robił z niej offtanka, lodową rękawice rushujesz i jest op (przynajmniej jak battlelet nią tak grał ;p).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

sorka, że przerwę, lecz ja bbym robił z niej offtanka, lodową rękawice rushujesz i jest op (przynajmniej jak battlelet nią tak grał ;p).

ad nidale byla mocna w s2, a teraz to jeden z najgorszych top lanerow

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Tak jak up pisał. Pod rękawice i warmoga. HotshotGG ( najlepszy gracz nidale ever ) tak ją zbudował grę przed challengerem, i wygrał.

Opublikowano

Tak jak up pisał. Pod rękawice i warmoga. HotshotGG ( najlepszy gracz nidale ever ) tak ją zbudował grę przed challengerem, i wygrał.

o kurwa

wygrał

no nie moge

dla mnie to mid ap lub top bruiser z naciskiem na defensywe (rzygać mi sie chcę jak widze ap nidalki na topie)

Opublikowano

Nidali pod ap sie ma tylko tą swoje q które łatwo uniknąć bierze się lee sina na mida i nidali sie bo ma tylko swoje q a lee sin swoje w :)

x

Opublikowano

Nidali pod ap sie ma tylko tą swoje q które łatwo uniknąć bierze się lee sina na mida i nidali sie bo ma tylko swoje q a lee sin swoje w :)

to ty chyba dobrej ap nidalee nie widziales

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...