Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O wyjaśnienie płatności Funds

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istnieje jakis typ płatności typu idę do sklepu, daję 40zł oni mi dają jakiś kod i kupuję? Bo chcę beretkę 93r, a przy okazji kupi sie l85 na szturma.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Idziesz do sklepu prosiszo PaySafeCard za 20 zł rejestrujesz się na mypaysafecard wpisujesz kod i masz 20 zł na koncie PSC

Opublikowano

Idziesz do sklepu prosiszo PaySafeCard za 20 zł rejestrujesz się na mypaysafecard wpisujesz kod i masz 20 zł na koncie PSC

Ale tylko 20zł, czy dowolna ilość? Jest to bezpieczne? W jakich sklepach to mają?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie musisz mieć konta, nie słuchaj kackiego. Masz kwoty 20/50/100/300 zł. Po kupnie dostajesz kod 16 cyfrowy. Potem kupujesz funds, a przy zamawianiu będziesz musiał wpisać ten kod i zje ci 45 zł z 50 zł, a reszta zostanie na pinie

Opublikowano

Wcale nie trzeba się rejestrować na konto mypaysafecard -.-

Te karty możesz kupić w nonimałach: 20, 50, 100, 300 i nie wiem czy więcej jest.

Jak założysz konto po roku zabiera ci ileś tam kasy (chyba 5 zł miesięcznie) a jak nie masz, poprostu nalicza ci dług.

@up szybszy :D

Opublikowano

Czyli nie muszę konta zakładać, tylko kupuję kartę za 50zł, dostaję kod coś w rodzaju doładowania do telefonu, wpisuję go tam w te pola przy płatności, i nie naliczają mi nic dodatkowego? Muszę zgodzić się na jakąś umowę?

25hmxok.png

Opublikowano

Kupisz karte 50 zł, funds kosztują chyba 45 i na twojej karcie zostaje 5 zł.

Czyli potem jakbyś chciał dokupisz 20 zł i masz kolejne doładowanie

@down 93R dla zwiadowcy

Opublikowano

Ok, właśnie zapieprzam do sklepu, tylko buty ubiorę.

Pytanie.

Na jaka klasę brać 93r? Jak ja medyka, to ok, ale mam tam m1911 elite i qbb z nemesis i m145 więc chyba niepotrzebny.

Na snajpera bym mógł, ale musiał bym kupić Jtigera, preckę i 4-rzędowe.

25hmxok.png

Opublikowano

Czyli ide do Real kupuje karte za 50zl otrzymuje na niej kod wybieram zdobadz FUNDS wybieram PSC z 93r za 45zl wpisuje kod i mam Funds Tak?

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Czyli ide do Real kupuje karte za 50zl otrzymuje na niej kod wybieram zdobadz FUNDS wybieram PSC z 93r za 45zl wpisuje kod i mam Funds Tak?

Tak.

25hmxok.png

Opublikowano

I nie musze robic zadnych kont podajac swych danych obowych Tak?

A jak potem dodawa np. Zostanie mi 5zl i potem dokupie 20zl jak potem to zlacze?

Piteraskwiat.png

Opublikowano

I nie musze robic zadnych kont podajac swych danych obowych Tak?

A jak potem dodawa np. Zostanie mi 5zl i potem dokupie 20zl jak potem to zlacze?

Tak. Jak używasz funkcję przez kartę, to nie podajesz danych.

25hmxok.png

Opublikowano

Mozna zbierac kody ale szybko blaknie druk to warto przepisac sobie do notesu

1377937830-U989331.jpg1377938265-U989331.jpg

lub zarejestrowac sie na stronie paysafecard i je łaczyc
jesli ktos nie chce podac danych mozna fikcyjne tylko trzeba podac nr.telefonu bo przychodzi sms-em kod do potwierdzenia rejestracji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...