Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium

kaaramba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupieniem tego , ale nie bardzo wiem jak to działa . Ja mam te dodatki na KAŻDYM serwerze , czy tylko na jakiś określonych ? Jeśli na określonych to czy tych serwerów jest dużo , czy to jest 10 serwerów , na których jest po 20 osób ?

Opublikowano

Niee... Tak pięknie nie jest xD

Dziennie dostajesz 30 GC pod warunkiem, że się zalogujesz i wbijesz na jakiś serwer.

Masz dostęp do wszystkich typów serwerów.

Te dodatki działają wszędzie.

Jedynie na serwerach premium jest super loot.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Niee... Tak pięknie nie jest xD

Dziennie dostajesz 30 GC pod warunkiem, że się zalogujesz i wbijesz na jakiś serwer.

Masz dostęp do wszystkich typów serwerów.

Te dodatki działają wszędzie.

Jedynie na serwerach premium jest super loot.

A ile jest tych serwerów , no i ile osób tak średnio na jednym?

Opublikowano

jak teraz gralem to 2-5 osob wiec malo, loot jest lepszy. Nie wiem czy na publicach tez zwiekszyli ilosc zombie ale na premium jest roznica. No i ta gotowka dosyc czesto wpada po 1000dolars:)

Opublikowano

Ta gra robi się coraz gorsza...

Jak masz GC to możesz kupić sobie premke bo w końcu nic nie tracisz ale jeśłi nie masz GC i zamierzasz je kupić to odradzam. W końcu ekipa warz sobie w ... leci, szczerze to w dupie mają graczy.

Opublikowano

Ta gra robi się coraz gorsza...

Jak masz GC to możesz kupić sobie premke bo w końcu nic nie tracisz ale jeśłi nie masz GC i zamierzasz je kupić to odradzam. W końcu ekipa warz sobie w ... leci, szczerze to w dupie mają graczy.

Obecnie mam ponad 10 tys. gc i wszystko od WarZ , wiec skoro mi dali za nic ( nie no bez przesady , za to , że grałem ) to ja mogę im to oddać w zamian za premium :)

p.s. Każda gra taka jest

Opublikowano

No tak gracze premium maja lepiej, ale zauwaz ze wprowadzili bronie amunicje itp za normalne pieniadze z gry... wiec bez inwestowania kasy w ta gre i tak mozesz wymiatac

Opublikowano

No tak gracze premium maja lepiej, ale zauwaz ze wprowadzili bronie amunicje itp za normalne pieniadze z gry... wiec bez inwestowania kasy w ta gre i tak mozesz wymiatac

Uważam , że wydawanie gc , na coś innego niż to premium ( nie mam , ale zakładam , że warto ) i respienie postaci jest co najmniej nie opłacalne . Wydawanie prawdziwych pieniędzy to już inna sprawa , tego nie popieram , bo nie ma to sensu , ale to nie na temat .

Opublikowano

Teraz nie opłaca się wchodzić na normalne serwery :D
Lepiej wbić na Veteran Servers, poniewaz tam są po 3-7 osób na serwie :D

Opublikowano

Hmmmm. Fakt troche przesadzili z tym 30gc dziennie. Ale za to mniej ludzi którzy wydają GC i są prosami będzie na normalnych serwerach a ta, już będzie full i będziesz od każdego dedał. Bo jak wiadomo teraz jak kupisz GC to możesz je zamienić na dolary.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

30 GC dziennie + większe loot + więcej $ + więcej exp'a na serwerach premium.

Jest około 10/20 serwerów na każdym po 15/20 ludzi.

Nie jestem pewny bo kumpel tak mówił.

Szczerze to bardziej bym polecał serwery trialowe do lootowania, prawie nic nie jest przelootowane i łatwiej się tam lootuje ze względu, że grają tam świeżaki.

Opublikowano

Powiedzcie mi czy 2x exp jest tylko na serwerach premium ? Czy może kupię premium i na każdym serwerze mam 2x exp ?

tak 1.nie

2. Tak

WMYc.png

Opublikowano

coś tam dev pisał że codziennie sie logujac i wgl zarabiasz GC i przez cały okres trwania premki czy cos sie zwroci o ile codziennie bd wbijal

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Ja sądzę, że coś tam słyszałem, ale nie wiem bo ktoś napisał, słysząc coś o premium ale głowy to nie oddam. xD

@Up Chodziło Ci chyba o to, że jeśli będziesz codziennie wbijać na WarZ to Ci się GC zwrócą, które wydałeś na Premium.

Opublikowano

Nie wprowadzaj w blad skoro nie masz premki i sie nie znasz. Jezeli masz kupione premium to exp jak i ilosc dolarow jest podwojona na KAZDYM serwerze. Jedynie loot jest powiekszony na serwerach premium.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy ta premka jest na jedną postać czy na cale konto ?

Nie wprowadzaj w blad skoro nie masz premki i sie nie znasz. Jezeli masz kupione premium to exp jak i ilosc dolarow jest podwojona na KAZDYM serwerze. Jedynie loot jest powiekszony na serwerach premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...