Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry komputer, mało fps

LiberatorR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od niedawna dostałem nowy komputer i zauważyłem że mam bardzo mało fps. Gram na ustawieniach średnich i mam po 30 do max 40 fps, na ustawieniach wysokich 25-30 fps, a na ustawieniach maksymalnych mam 20-30 fps. Chcę poprosić o pomoc z tym ponieważ granie na takiej grafice z taką ilością fps-ów jest bardzo nie wygodne. Nie rozumiem czemu ale na komputerze mojego kolegi który jest gorszy chodzi na maksymalnych ustawieniach przy stałych 70 fps.

Tu macie specyfikacje mojego sprzetu:
Procesor - Intel Core i3 2120 2x3.3 GHz
Karta graficzna - Gigabyte AMD Radeon HD 7770
Płyta główna - ASrock P67 Pro3 B3
Zasilacz - SilentiumPC Deus G1 500W
Dysk Twardy - Western Digital Caviar 500 GB SATA3

Ram - Goodram 8GB DDR3 1333 Mhz

Rozdzielczość ekranu: 1360x768

Nie wiem czy to będzie potrzebne ale na wszelki wypadek podam wersję pakietu sterowników: 12.104-130328a-157485C-ATI

Opublikowano

Sterowniki wersja 12. :) Musisz poszukać wersji 13.5 bodajże, raczej na pewno 13.5, i jeszcze podaj system operacyjny.

@edit

Z tego co widzę ludzie na Intel Core i3 2120 + HD 7770 grają sobie w Skyrima, BF'3 przy stałych 50-60fps'ach, a WOT by WG więc korzysta z jednego rdzenia procesora :)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...