Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] dotpay+payu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie mam numeru konta, do rejestracji na dotpay jest potrzebny numer konta.

Podczas tworzenia konta na allegro zostalo utworzone automatycznie subkonto PayU.

Czy można w dotpay przy rejestracji podac nr konta z dotpay (ten numer co mam na alegro "numer subkonta do wplat").

Czy nie bedzie problemow z wyplata srodkow?

Dotpay bierze z 1sms 12zl= 2zl vat, 5 dotpay, mi zostaje 5zl, ile payu bierze za przelewy?

Chcialbym aby platnosc wygladala tak:

wyslanie sms przez gracza>wplyw pieniedzy z sms na dotpay>z dotpay przelew na payu>z payu wyslanie pieniedzy do domu za posrednictwem poczty lub odbior na poczcie.

Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi w ciagu 30min,

@edit

Zalozmy ze z sms od graczy uzbiera mi sie na dodpay 100zl,

Za wyplate z dotpay na numer konta placi sie chyba 10zl czyli zostaje 90 do przelania na payu.

ile z tych 90zl zostanie mi po przelaniu z dotpay na payu a pozniej z payu na moj adres za posrednictwem poczty (do domu)?

Opublikowano

Załóż sobie konto w mBanku.

Możesz juz założyć od 13 lat, płacisz tylko 1.70 miesięcznie za ubezpieczenie karty. Zamiast bawić się w przelewy pocztą.

Ciężko powiedzieć, czy PayU przyjmuje zewnętrzne przelewy. Spróbuj przelać choć złotówkę na swoje konto PayU i się dowiesz.

Opublikowano

Z wiekiem to nie ma problemu, mam 21 lat, ale nie pracuje jeszcze i konto bylo mi niepotrzebne, tylko nie wiem czy w mojej okolicy jest jakas filia mbanku :P

Opublikowano

Możesz zamówić przez internet.

Kurier przyjedzie do twojego domu z papierami, wypełnisz je i dostarczy je z powrotem do mBanku, całkowicie za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...