Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]10 Wygranych

aliv1822

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Jeszcze nie wiadomo czy będzie reset/soft reset czy co. Te 10 placement gier są wtedy gdy: nigdy nie grałeś rankedów albo gdy nie było jeszcze dywizji. Teraz jak są dywizje to niewiadomo co będzie pod koniec sezonu.

.

Opublikowano

Witam mam male pytanko jak by wygral 10 meczy rankigowyc na początku sezonu 4 to do jakiej dywizj by mnie wrzucilo ?

No ale ty coś zagrałeś w ogóle czy nie? Jak wygrasz 10/0 z dużą przewagą w statach dojdziesz do gold5.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Uwierz .. Nie wygrasz wszystkich .. tez bylem taki "pff wygram wszystkoo"

i co ? wygralem 4 trafilem do brazu 1

w kazdym rankedzie AFK + gimby chwalace sie platynami .

LOL:

30 LVL

BRAZ I :<

Opublikowano

No ale ty coś zagrałeś w ogóle czy nie? Jak wygrasz 10/0 z dużą przewagą w statach dojdziesz do gold5.

mój kolega ze smurfa, który miał d1 sprzedał konto i założył nowe,

wbił szybko 30

i po 9 wygranych miał GIV - nie 10!

i po 2 tygodniach ma już DIII

nic tylko mu pogratulować!

Opublikowano

mój kolega ze smurfa, który miał d1 sprzedał konto i założył nowe,

wbił szybko 30

i po 9 wygranych miał GIV - nie 10!

i po 2 tygodniach ma już DIII

nic tylko mu pogratulować!

Muczaczos w takim czasie też tak zrobił, nie dawno miał 99 lp na d21 i dostał +0 :^)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jest to kwestia obecnego Elo, zastosowań Riotu nowego sezonu, przebiegu gry oraz Twoich statów.

Nikt nie wie, co specjalnego szykuje dla Nas Riot(dużą szansą jest to, że odmieni to Nasze gry rankingowe).

Każdy nowy sezon w LoL'u, to zagadka.

Chcesz wygrać 10 gier pod rząd? Będzie to trudne zadanie, lecz myślę, że będzie to Silver II/I, bądź Gold V.

Opublikowano

Ja ostatnio również grałem 10 pierwszych rankedów i po 5 wygranych, 1 meczu opuszczonym i 4 porażkach dostałem się do silvera IV, a bałem się,.że do bronzu mnie da, po 10 wygranych spokojnie gold V, dużo osób się żali, że afki,nooby itd, ale w moich meczach z takim przypadkiem się jeszcze nie spotkałem

Opublikowano

kolejny moderator który sie nie zna i pisze glupoty, po 10 wygranych z dobrymi statami wrzuci nas do G3 nie G5...

Opublikowano

Uwierz .. Nie wygrasz wszystkich .. tez bylem taki "pff wygram wszystkoo"

i co ? wygralem 4 trafilem do brazu 1

w kazdym rankedzie AFK + gimby chwalace sie platynami .

A może on ma większe umiejętności od ciebie?

Ja wygrałem 6 ale mogłem 9. Gdyż 3 gry grałem z kolegą który był w silver I, przez co miałem zawyżonych enemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...